Schwarzenegger a DeVito se možná zase stanou "dvojčaty"

31. 3. 2012 - 14:45 | Téma | red

Schwarzenegger a DeVito se možná zase stanou "dvojčaty" zdroj: tisková zpráva

Před 20 lety byli snad nejpodivuhodnějším párem filmového světa, teď mají Arnold Schwarzenegger a Danny DeVito znovu společně nastoupit před kameru. Jak napsal americký odborný magazín The Hollywood Reporter, plánuje se pokračování jejich komedie Dvojčata (Twins) - s Eddiem Murphym jako třetím ztraceným bratrem.

Trojčata (Triplets) se má jmenovat snímek produkovaný společnostmi Universal a Montecito Picture Co., v němž se rozdílní bratři Julian (Schwarzenegger) a Vincent (DeVito), kteří vzešli z chybného genetického experimentu, dozvědí o existenci třetího bratra.

Komedie Dvojčata znamenala v roce 1988 pro Schwarzeneggera jeho první vybočení z akčních snímků do jiného filmového žánru. Na celém světě vydělal snímek zhruba 162 miliony eur (asi čtyři miliardy korun.) O šest let později si rodilý Rakušan znovu zahrál s DeVittem ve snímku Junior. Ztělesnil v něm vědce, který kvůli studii o plodnosti donosil a porodil dítě.

Oba tyto filmy režíroval Ivan Reitman, který je podle amerického magazínu v případě Trojčat producentem. Teď se prý pro tento snímek hledají scénáristé.

Arnold Schwarzenegger ve filmu Dvojčata

Schwarzenegger se po ukončení politické kariéry guvernéra Kalifornie v lednu 2011 vrátil do filmového světa, a to hned na několika frontách. Westernové drama The Last Stand jihokorejského režiséra Kim Če-wona, v němž hraje stárnoucího maloměstského šerifa, který se na mexické hranici postaví drogovým bossům, je už natočeno. V srpnu pak má mít premiéru film Postradatelní 2 (Expendables 2) podle námětu Sylvestera Stalloneho. Ten režíroval už "jedničku" a v pokračování filmu o partě zabijáků si zahraje nejen se Schwarzeneggerem, ale i dalšími hvězdami Brucem Willisem, Jeanem-Claudem van Dammem, Chuckem Norrisem, Dolphem Lundgrenem či Jasonem Stathamem.

Se Stallonem se Schwarzenegger sejde i v připravovaném thrilleru The Tomb (Hrob), který bude režírovat Michael Hafstrom. Natáčení má začít na jaře v Louisianě.

V prvním velkém filmovém projektu Captive (Zajatec) mladé režisérky původem z Islandu Evy Marie Danielsové si zase Schwarzenegger zahraje architekta, který byl unesen v Brazílii a strávil 40 dnů v zajetí.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.