Scénář pro druhé Na hraně zítřka prý vypadá skvěle

10. 12. 2020 - 14:20 | Novinky | Adam Homola

Scénář pro druhé Na hraně zítřka prý vypadá skvěle Na hraně zítřka | zdroj: Warner Bros Pictures

Na hraně zítřka bylo velice povedené sci-fi s Tomem Cruisem a Emily Blunt a na pokračování si budeme muset ještě počkat, byť se prý rýsuje více než dobře.

Případná dvojka je totiž zase o krůček blíž, alespoň co do scénáře, na kterém se pořád pracuje a je skvělý. Alespoň teda podle jedné z hlavních hvězd Emily Blunt.

Scénář je prý podle Blunt doslova „velice slibný a opravdu, opravdu cool,“ jak reportuje The Hollywood Reporter. Herečka prý jen neví, kdy to do sebe všechno zapadne, kdy budou mít všichni čas se tomu nějakou dobu věnovat naplno a nakráčet před kamery. Ona i Cruise teď mají jiných projektů nad hlavu a minimálně i v průběhu příštího roku budou dost zaneprázdnění.

V nejbližších měsících se tak natáčet nejspíš nezačne, ale alespoň tu máme potvrzení přímo od Blunt že Na hraně zítřka 2 není mrtvé, pořád se na něm pracuje a že minimálně scénář vypadá opravdu dobře.

První Na hraně zítřka natočil režisér Doug Liman, který teď s Cruisem připravuje vůbec první hollywoodský film natočený ve vesmíru. Tam se oba pánové vrhnou hned poté, co Cruise dotočí Mission Impossible 7 a Mission Impossible 8, které natáčí souběžně.

Navzdory kvalitám prvního filmu nešlo bohužel o žádný velký úspěch, ale na druhou stranu ani o propadák. Film něco utržil už v kinech, ale diváci si k němu našli cestu spíše až později a v očích fanoušků tak Na hraně zítřka uzrálo až časem.

zdroj: Warner Bros Pictures

Zdroje: The Hollywood Reporter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.