Sandra Bullocková se stala nejhorší Hollywoodskou herečkou pro rok 2009

7. 3. 2010 - 21:04 | Téma | red

Sandra Bullocková se stala nejhorší Hollywoodskou herečkou pro rok 2009 zdroj: tisková zpráva

Sandra Bullocková byla v noci na dnešek SEČ vyhlášena nejhorší herečkou Hollywoodu. Za vším byl její výkon v komedii All About Steve, za který získala dokonce dvě filmové anticeny Zlatá malina. Jednu získala jako nejhorší herečka a druhou společně se svým hereckým kolegou Bradleym Cooperem jako nejhorší herecký pár.

Pětačtyřicetiletá Bullocková,  která je také favoritkou na získání prestižní ceny Oscar, si ve snímku z roku 2009 zahrála poněkud pomatenou ženu, která se zamiluje do kameramana CNN a vytrvale ho pronásleduje, protože si myslí, že on je pro ni ten pravý.

Převzetí anticeny Bullocková zvládla s humorem, napsal list Los Angeles Times na svém webu. Zároveň si ale neodpustila poznámku, že kdyby opravdu všichni porotci velmi pozorně sledovali film, nedostala by Zlatou malinu, protože by její role byla pochopena.

Porotu prý pak herečka z legrace obvinila, že ji zvolili jen proto, že slíbila účast na ceremonii. "Řekla jsem, že přijdu, a najednou jsem zázračně vyhrála," poznamenala. Na podium zároveň dotlačila vozík plný DVD s filmem All About Steve. Uvedla, že jsou pro všechny členy nadace, z níž se rekrutuje porota Zlatých malin. Porota se prý má na snímek podívat ještě jednou a přehodnotit pak své rozhodnutí. Pokud zjistí, že byla v roli lepší, cenu prý příští rok vrátí, zažertovala Bullocková.

Herečku čekají dnes v noci pernější okamžiky než předání Zlaté maliny. Za roli ve sportovním dramatu Blind Side (Slabé místo), za který už získala Zlatý glóbus, byla totiž nominována na Oscara. Prestižní ceny se budou předávat dnes v noci. Pozorovatelé tvrdí, že pětačtyřicetiletá Bullocková svede souboj s herečkou Meryl Streepovou. Agentury uvádějí, že se v historii Hollywoodu zatím nestalo, že by nějaký herec nebo herečka získali v jednom roce Oscara i Zlatou malinu.

Zlatou malinu za nejhorší film loňského roku získal kasovní hit Transformers: Pomsta poražených, nejhoršími herci byli vyhlášeni hudebníci Kevin, Joe a Nick ze skupiny Jonas Brothers za účinkování v koncertním snímku Jonas Brothers: 3D Koncert.

Na letošním 30. ročníku Zlatých malin byl zároveň vyhlášen nejhorší film, herec a herečka posledního desetiletí. Pochybný titul nejhoršího filmu získal sci-fi snímek Bojiště Země: Sága roku 3000 z roku 2000, natočený podle zakladatele Scientologické církve L. Rona Hubbarda. Jednu z hlavních rolí si v něm zahrál americký herec John Travolta. Nejhorším hercem desetiletí byl vyhlášen herec Eddie Murphy, nejhorší herečkou dekády je prý Paris Hiltonová.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.