Sandra Bullock popřela zprávy o plánovaném konci kariéry

9. 5. 2010 - 20:10 | Téma | red

Sandra Bullock popřela zprávy o plánovaném konci kariéry zdroj: tisková zpráva

Oscarová herečka Sandra Bullocková prý rozhodně nehodlá pověsit kariéru na hřebík. V poslední době se přitom v médiích objevily zprávy, že pětačtyřicetiletá herečka skončí s natáčením a bude se plně věnovat adoptovanému synovi.

"V současné době na žádném konkrétním projektu nepracuje, ale chystá se vrátit k práci," citoval magazín People hereččina mluvčího. Bullocková před pár týdny požádala o rozvod a rozhodla se, že bude také sama vychovávat zhruba čtyřměsíčního syna Louise Barda, kterého spolu s mužem Jessem Jamesem adoptovali v lednu. Bullocková s manželem nežije od března, kdy se provalila jeho nevěra.
Herečku nevěra jejího muže hluboce zasáhla, když věc vyšla najevo, nepřijela na londýnskou premiéru filmu Zrození šampiona (The Blind Side), za kterého dostala svého prvního Oscara. Paradoxní je, že při přebírání několika letošních cen uvedla, že za své současné úspěchy vděčí šťastnému rodinnému zázemí.

Herečka v dřívějším rozhovoru pro časopis People také prozradila, že poté, co aféra vyšla najevo, se starala především o adoptivního syna. "Udělala jsem to jediné, co jsem mohla. Zabalila jsem si dost oblečení na přežití, sebrala všechny Louisovy věci a vypadla z města," uvedla.

Jednačtyřicetiletý James měl loni několikaměsíční poměr s kalifornskou modelkou Michelle McGeeovou. Byli spolu v době, kdy Bullocková natáčela film Zrození šampiona. Bullocková se za Jamese, výrobce motocyklů a hvězdu televizní reality show, provdala v roce 2005. Vychovávali spolu tři děti, které má James z předchozích dvou vztahů.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.