Samuel L. Jackson nehodlá jít do důchodu, v marvelovkách chce hrát i nadále

21. 6. 2023 - 10:36 | Novinky | Adam Homola

Samuel L. Jackson nehodlá jít do důchodu, v marvelovkách chce hrát i nadále zdroj: Foto: Marvel

Veterán marvelovského filmového vesmíru (MCU), Samuel L. Jackson, který hraje roli Nicka Furyho již patnáct let, s nezapomenutelným debutem ve potitulkové scéně prvního Iron Mana, nemá v plánu svou ikonickou roli opustit.

74letý herec se tak stává stálicí MCU, a dokonce i navzdory očekávání, se zatím nechystá jít do důchodu.

V letošním roce se Jackson objeví v blížícím se seriálu Tajná invaze a taktéž letos ho uvidíme v celovečerním filmu The Marvels. A Právě díky Tajné invazi, šestidílnému seriálu, se Jackson poprvé stává hlavní postavou MCU projektu. Doposud se totiž vždycky pohyboval v ústraní, objevil se na pár scén, zase zmizel, tu a tam prohodil nějakou hlášku, ale hlavní roli nikdy neměl.

V rozhovoru pro The Hollywood Reporter, který předcházel premiéře seriálu, odmítl všechny náznaky o svém odchodu z role Nicka Furyho. Tvrdil totiž, že bude postavu hrát „tak dlouho, dokud mi budou volat“.

Furyho role se za dobu jeho působení rozrostla o více než desítku vystoupení, a to jak ve filmech, tak v seriálech, včetně třeba animovaného What if…?

Tajnou invazi režíruje Ali Selim a diváci se mohou těšit na hvězdné obsazení v čele s Benem Mendelsohnem, Cobie Smulders, Martinem Freemanem, Kingsleyem Ben-Adirem, Charlayne Woodard, Killianem Scottem, Samuelem Adewunmim, Dermotem Mulroneyem, Christopherem McDonaldem, Katie Finneran, Emilií Clarke, Olivií Colman a Donem Cheadlem.

Tajná invaze bude k mání exkluzivně na Disney+ už od 21. června 2023.

zdroj: Marvel Studios

Zdroje: The Hollywood Reporter , Marvel Studios

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.