Ryan Reynolds a Jason Momoa spojí síly v novém dobrodružném filmu pro dospělé

21. 4. 2023 - 15:29 | Novinky | Adam Homola

Ryan Reynolds a Jason Momoa spojí síly v novém dobrodružném filmu pro dospělé zdroj: Foto: Netflix

Herecké hvězdy Ryan Reynolds (Deadpool) a Jason Momoa (Aquaman) se mají objevit v hlavních rolích připravovaného hraného/animovaného filmu společnosti Legendary Animal Friends.

Film má být podle zdrojů Deadline dobrodružným roadtripem s ratingem R a objeví se v něm také Aubrey Plaza (White Lotus) a Vince Vaughn (Bad Monkey).

Režie se ujme držitel ceny Emmy Peter Atencio (Key and Peele), scénář napsali Kevin Burrows a Matt Mider. Podrobnosti o ději a postavách zatím nebyly zveřejněny, o vizuální efekty a animaci se postará společnost DNEG. Legendary, Maximum Effort a Prime Focus Studios budou film společně produkovat.

Reynolds i Momoa jsou uznávaní díky svým rolím ve filmech o superhrdinech od Marvelu a DC. Reynolds se v současné době připravuje na natáčení filmu Deadpool 3, zatímco Momoa by si měl v prosinci zopakovat roli Aquamana v připravovaném pokračování Aquaman a ztracené království a brzy ho uvidíme jako hlavního záporáka desátého Rychle a zběsile.

Plaza si nedávno vysloužila nominaci na Zlatý glóbus za svůj výkon ve White Lotus. Absolventka seriálu Parks and Recreation se také připojí k filmovému vesmíru Marvelu, kde se objeví ve filmu Agatha: Coven of Chaos, který se nyní natáčí.

Kdy se Animal Friends dočkáme zatím neví asi vůbec nikdo, ale s Reynoldsem a Momoou v hlavních rolích se nejspíš dlouho otálet nebude a herci budou muset naklusat před kamery hned jak to půjde.

Takhle zatápí Jason Momoa Vinu Dieselovi a jeho rodině:

zdroj: Universal Studios

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.