Rozhovor s Lucií Vondráčkovou (Klára)

4. 11. 2004 - 9:12 | Téma | red

Rozhovor s Lucií Vondráčkovou (Klára) zdroj: tisková zpráva

Hrála jste už v pohádkách, psychologických snímcích, v dobových dramatech, ale současné teenagerovské komedie nejsou vaší hereckou doménou

Hrála jste už v pohádkách, psychologických snímcích, v dobových dramatech, ale současné teenagerovské komedie nejsou vaší hereckou doménou. Čím vás scénář Snowboarďáků zaujal, že jste roli Kláry přijala?
Snowboarďáci jsou hodně vtipně napsaný a Klára je správná drsoňka. Jezdí skvěle na snowboardu, je zamilovaná až po uši, nepomlouvá a umí se bavit. Jako kámošku bych ji určitě brala. Karel Janák je navíc skvělej režisér a dal dohromady dobrou partu lidí.

Sama asi nepatříte k divákům teenagerovských komedií. Jsou nějaké, které vás pobavily?
Proč si myslíte, že nepatřím k jejich divákům? Vždycky jsem milovala třeba Ski Akademii, Jima Carryho a všechny možný druhy sitcomů od Kroku za krokem až po Přátele a taky hodně ráda tyhle věci dabuju. Je u toho vždycky sranda. Problém vidím spíš v tom, že se tady u nás teenage komedie poslední dobou vůbec netočily. Snowboarďáci budou taková první vlaštovka.

Jaký je váš vztah k horám, lyžím a snowboardu?
Jediný co na horách nemám ráda, jsou fronty na vleky. Jezdím na snowboardu, mám ráda dredy na hlavě a na uších sluchátka s muzikou hodně nahlas. A pak taky to totální vyčerpání po poslední jízdě.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.