Režisér o blížícím se Aquaman 2 a jeho změně žánru: „Chtěl jsem si natočit Tango & Cash“

24. 10. 2023 - 15:15 | Novinky | Adam Homola

Režisér o blížícím se Aquaman 2 a jeho změně žánru: „Chtěl jsem si natočit Tango & Cash“ zdroj: Foto: Warner Bros. Pictures

Režisér James Wan v nedávném exkluzivním rozhovoru pro magazín Empire hovořil o svých plánech na chystané pokračování Aquaman a ztracené království.

Wan prozradil, že vedle stávajících akčně-fantastických prvků chce film směřovat k žánru buddy komedie. V tomto pokračování se Arthur Curry Jasona Momoy spojí s Ormem Patricka Wilsona, svým nevlastním bratrem a někdejším protivníkem, aby bojovali proti hrozbě, kterou představuje Black Manta v podání Yahyi Abdula-Mateena II.

Wan přirovnal novou dynamiku k chemii mezi Willem Smithem a Tommym Lee Jonesem ve filmu Muži v černém a prohlásil: „Od začátku jsem navrhoval, že první film bude něco jako Honba za diamantem, tedy akční romantická komedie, zatímco druhý bude vyloženě buddy komedie. Chtěl jsem si natočit Tango & Cash!“

Jak Aquaman 2 dopadne uvidíme už brzy, v českých kinech má snímek premiéru 21. prosince letošního roku. Film se tak dostane do kin po několika odkladech a údajně celé řadě přetáček. Špatných, rozporuplných či rovnou kontroverzních zpráv z natáčení dvojky Aquamana bylo v posledních měsících tolik, že bude zázrak, pokud se film nejen podaří, ale hlavně pokud utrží alespoň srovnatelné peníze jako jednička – té se totiž podařilo překonat metu jedné miliardy dolarů jen z kin. To se zdá být jako meta, která je v současné době pro leckterý komiksový film nedosažitelná. Na rozdíl od doby třeba před pěti lety.

zdroj: Warner Bros Pictures

Zdroje: Empire Online

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.