Režisér Guy Ritchie (exmanžel Madonny) založil nahrávací společnost

17. 1. 2010 - 16:30 | Téma | red

Režisér Guy Ritchie (exmanžel Madonny) založil nahrávací společnost zdroj: tisková zpráva

Britský filmový režisér Guy Ritchie a bývalý manžel Madonny založil nahrávací společnost, kterou pojmenoval po prominentní londýnské hospodě The Punchbowl, kterou vlastní.

Nahrávací společnost, která je filiálkou hudebního vydavatelství Universal Music, už má prvního klienta. Je jím irská skupina The Punchbowl Band, která hraje v tomto londýnském tradičním pubu. Jejími členy jsou Willy Barr, Brendan McAuley, Steve Mulhern a Daniel Gott.

Není to žádná průměrná hospodská skupina a pobavila již třeba prince Williama, Cheryl Coleovou, Justina Timberlakea, Stellu McCartneyovou nebo Stinga.

Skupina již nahrála soundtrack k Ritchieho poslednímu snímku, akčnímu filmu Sherlock Holmes s Robertem Downeym jr. a Judem Lawem v hlavních rolích.

"Je to nádherné proniknout do světa hudebního průmyslu," řekl Ritchie, bývalý manžel popové zpěvačky Madonny ."Byl jsem svědkem toho, jak tato skupina hned naváže kontakt s lidmi. Má velké šance, že ji přijme širší publikum, a já jí upřímně přeji hodně štěstí s jejím debutovým albem." Album Journey má yyjít 1. března.

Skupinu objevil v roce 2009 v Ritchieho pubu bývalý manažer chlapecké skupiny Blue Daniel Glatman a šéfovi podniku řekl, že jejich hudbu by měla vydat nová nahrávací společnost.

"Tato skupina je prostě skvělá, pracoval jsem s ní a vnukl jsem Guyovi myšlenku, aby založil nahrávací společnost," řekl Glatman.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.