Režisér Aladina postaví do boje proti Talibánu Jakea Gyllenhaala

6. 2. 2023 - 10:15 | Trailery | Adam Homola

Režisér Aladina postaví do boje proti Talibánu Jakea Gyllenhaala zdroj: Foto: MGM

Režiséra Guye Ritchieho asi netřeba dlouze představovat. Má na svědomí celou řadu gangsterek, akčních filmů, ale taky třeba Aladina s Willem Smithem.

Jindy hektický a energický režisér tentokrát zpomaluje a v poměrně osudovém zpracováním nám servíruje válečné drama Covenant.

Hlavní role se tady ujal Jake Gyllenhaal, ke kterému se přidal Dar Salim a celé to nevypadá sice ani nijak revolučně a zásadně, ale zároveň ani nijak špatně. Příběh se točí kolem boje s Talibánem, respektive Gyllenhaalovy postavy, která se zraní, Salim mu odtamtud pomůže a zůstane tam, načež se pro něj Gyllenhaal vrátí, velmi stručně řečeno. Víc vám už prozradí trailer.

Zrovna Ritchie by mohl tenhle materiál zvládnout velice zajímavě a lákavě, tak uvidíme, jestli si do filmu propašuje i některé své typické kamerové záběry a postupy. V traileru je sice nevidíme a kdyby nebyly ani ve filmu, osobně bych se nezlobil. Osobitý Ritchieho styl je sice vítaný, nicméně k takhle seriózní látce by se možná vlastně ani nehodil.

Ve filmu hrají Jake Gyllenhaal, Alexander Ludwig, Emily Beecham, Dar Salim, Bobby Schofield, Jason Wong, Sean Sagar, Reza Diako, Antony Starr, Fahim Fazli, Gary Anthony Stennette, Altamasch Noor, Hadi Khanjanpour, Mo Ahmadi, Christian Ochoa a další.

The Covenant bude mít premiéru v českých kinech zatím neznámo kdy, pokud vůbec.

zdroj: MGM

Zdroje: MGM

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.