První ukázka na Killers of the Flower Moon líčí tíživou atmosféru Scorseseho „westernu“

18. 5. 2023 - 16:08 | Trailery | Adam Homola

První ukázka na Killers of the Flower Moon líčí tíživou atmosféru Scorseseho „westernu“ zdroj: Foto: Apple TV+

První teaser na chystaný „western“ Martina Scorseseho Killers of the Flower Moon dává nahlédnout na tíživou atmosféru filmu.

Killers of the Flower Moon se může pochlubit obsazením známých a ceněných herců, mezi nimiž nechybí Robert De Niro a Leonardo DiCaprio, dále Lily Gladstone, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Brendan Fraser, Jillian Dion a další.

Příběh, který se odehrává v Oklahomě ve 20. letech 20. století, se soustředí na sérii ohavných vražd známých jako „vláda teroru“. Snímek je adaptací knihy Davida Granna.

Na počátku 20. století se národ Osageů ocitl v držení bohatství díky objevu ropy, což ho katapultovalo mezi nejbohatší lidi na světě. Jenže náhlé zbohatnutí původních obyvatel Ameriky přitáhlo pozornost bílých oportunistů, kteří, hnáni chamtivostí, manipulovali, vydírali a uloupili co nejvíce z jejich bohatství, a nakonec se uchýlili i k vraždění.

Killers of the Flower Moon je pozoruhodná nejen svým talentovaným hereckým obsazením a zajímavou premisou, ale také svým strategickým významem pro společnost Apple. Film bude mít premiéru v kinech v říjnu, v omezené distribuci se začne promítat 6. října, v širší distribuci pak 20. října.

Následně bude nejspíš už jeden z posledních filmů Martina Scorseseho k dispozici ke streamování na Apple TV Plus, ačkoli konkrétní datum zatím nebylo oznámeno. Jak to celé dopadne a kolik Oscarů film, jeho herci a tvůrci nakonec posbírají, tak uvidíme v následujících měsících.

zdroj: Apple TV+

Zdroje: Apple TV+

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.