První trailer na Uncharted staví Toma Hollanda do prekérních situací

21. 10. 2021 - 15:53 | Trailery | Adam Homola

První trailer na Uncharted staví Toma Hollanda do prekérních situací zdroj: Foto: Sony Pictures Entertainment

Mysleli jste, že se filmové Uncharted vydá vlastní cestou a hry nechá raději stranou? Inu, hned první ukázka nás vyvádí z omylu.

Slavnou scénu z Uncharted 3, kdy byl Drake vyhozen z letícího letadla společně s nákladem, který držel na provazech a vlál za letadelm, tu najdeme taky. Mladý Nathen Drake se tak bude muset po krabicích znovu vyšplhat zpátky do bezpečí, jen aby ho pak sejmulo auto a on stejně spadl.

Mladého Drakea tu hraje Tom Holland, zatímco jeho staršího parťáka Sullyho zase Mark Wahlberg. Toho v traileru zase tolik není, ale hlavní hvězdou je Holland, a tak dostává logicky nejvíc prostoru.

Otázkou je, kolik scén z her bude film takhle přímo kopírovat, u kolika se jen inspiruje a kolik jich nabídne vlastních, ale to zjistíme až za několik měsíců v kinech. Z první ukázky nevypadá Uncharted vůbec špatně, jenže na druhou stranu zatím nepůsobí ani nijak bombasticky, zásadně, nebo dobrodružně, jako třeba Indiana Jones.

Snad se bude nakonec film řadit k těm lepším snímkům podle her, což ostatně není žádná vysoká laťka a s tímhle tvůrčím týmem by se to podařit mohlo. Na druhou stranu Assassin’s Creed měl asi nejlepší lidi za kamerou i před ní a jak to dopadlo.

Po neskutečné sérii odkladů a nespočtu režisérů film nakonec natočil režisér Ruben Fleischer (Venom, Zombieland) a vedle Hollanda a Wahlberga tam hrají ještě Tati Gabrielle, Antonio Banderas, Sophia Ali, Patricia Meeden, Sarah Petrick a další.

zdroj: Sony Pictures

Zdroje: Sony Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.