Producent Rychle a zběsile chystá celovečerního ježka Sonica

4. 10. 2017 - 9:39 | Novinky | Adam Homola

Producent Rychle a zběsile chystá celovečerního ježka Sonica zdroj: tisková zpráva

Slavný ježek Sonic se konečně dočká svého vlastního filmu. A nejspíš celovečerního, distribuovaného do kin a teoreticky i se slušným rozpočtem. Film podle starého herního hrdiny ježka Sonica má být hraný, kdy na plátně uvidíme živé herce a počítačově vytvořené postavičky.

Představit si to můžeme třeba ve stylu nedávných Šmoulů, kde to po vizuální stránce fungovalo bez problémů. Vedle Sonica ve filmu uvidíme také Tails i Knuckles a určitě dojde jak na rychlé běhání, tak sbírání věcí, jak reportuje The Hollywood Reporter.

Film bude pod svou firmou Original Film produkovat Neil H. Mortiz (produkuje například sérii Rychle a zběsile) a jako studio ji do kin pošle Paramount Pictures. Zajímavě zní i člověk zastávající pozici výkonného producenta – tím bude Tim Miller, režisér Deadpoola a chystané nové trilogie Terminator.

Miller ale režírovat nebude, o to se postará debutant Jeff Flower. Datum premiéry, nebo snad jména herců ale ještě nemáme a nějakou dobu si počkáme. Paramount se k filmovým právům dostal teprve teď (dříve je měla Sony), a tak začínají přípravy.

Ježek Sonic je bez debat jednou z nejvíce ikonických videoherních postav vůbec. Ve hrách ho sice vídáme dodnes, ale je pravdou, že ten největší lesk a slávu má Sonic dávno za sebou. Nejvíc zářil v devadesátkách, ale po nástupu 3D technologií to šlo s oblíbeným ježkem bohužel dolů.

zdroj: Archiv

Trailer na chystanou videohru Sonic Forces

Vydavatel SEGA, který na Sonica vlastní práva, se nicméně o oživení ježka pořád pokouší a neustále vydává nové hry. Důkazem toho je chystaná velká 3D hra Sonic Forces, která vyjde letos v listopadu na počítače, PlayStation 4 a Xbox One.

Nad Sonic Forces sice visí otazník, ale například nedávno vydaná menší 2D hra Sonic Mania se trefila do černého. Popravdě ale nejde o zbrusu nový kousek, jako spíše o remaster a remix toho nejlepšího ze starých her do jednoho moderního balení.

Tvůrci nechali vizuální styl, upravili hratlenost a všechno se jim podařilo vybalancovat tak, že fanoušci Sonica zvedli pochvalný palec nahoru. Snad ho časem zvednou i filmoví kritici, až se modrý ježek Sonic objeví na plátnech kin.

20214233_495213674149091_8437618198232170496_n zdroj: tisková zpráva

Zajímavý plakát k filmu. A mimochodem, internetem kolují zatím nepotvrzené spekulace a drby o tom, že by ve filmu měli hrát Tom Cruise a Christian Bale. Hmm...

Zdroje: The Hollywood Reporter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.