Příští Bond? Dost možná Zaklínač a Superman Henry Cavill

30. 9. 2020 - 9:30 | Novinky | Adam Homola

Příští Bond? Dost možná Zaklínač a Superman Henry Cavill zdroj: Foto: Universal

Henry Cavill má za sebou Supermana, Sherlocka Holmese i Geralta. Portfolio ikonických hrdinů by v budoucnu rád rozšířil i o Jamese Bonda.

A jakkoliv se ještě neví, kdo bude další James Bond a už vůbec tu není nic oficiálního, není vyloučeno, že by jím mohl být právě Cavill. Nadcházející bondovka Není čas zemřít je totiž posledním filmem s Danielem Craigem v roli agenta 007 a další bondovka tak bude mít v hlavní roli jiného herce.

Sám Cavill je pro a v nedávném rozhovoru pro GQ prozradil, že kdyby nabídku dostal, hned by na ni kývl: „Rozhodně bych po té příležitosti skočil. V tuhle chvíli je to ale ještě všechno ve hvězdách, uvidíme, co se s tm stane. Ale ano, Bonda bych si určitě zahrál rád, bylo by to velice, velice vzrušující.“

Cavill se už jednom o roli Bonda ucházel, ale tehdy byl překážkou jeho příliš nízký věk a roli v Casino Royale dostal nakonec Daniel Craig. Cavill má přitom s akčním žánrem spoustu zkušeností, ať už jde o přehlížené ale výborné The Man from U.N.C.L.E, nebo Mission Impossible: Fallout.

Otázkou ovšem také je, zda by si Cavill mohl na Bonda udělat vůbec čas. V příštích letech by se měl totiž vrátit jako Superman hned v několika filmech, jeho seriálový Zaklínač druhou sezónou asi jen tak neskončí, slušná série by se mohla vyklubat i z aktuální Enola Holmes kde hraje Sherlocka a do toho se na herce řítí jistě i další projekty.

Nicméně Cavillovi je teprve 37 let, takže kdyby se do své případné první bondovky pustil třeba ve 40, nebyl by to i vzhledem k jeho fyzičce vůbec žádný problém. O novém představiteli Jamese Bonda se ale s největší pravděpodobností nezačne mluvit dřív jak příští rok – letos v listopadu si musí odbýt ještě premiéru poslední Craigova bondovka Není čas zemřít.

zdroj: MGM

Zdroje: GQ

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.