Podívejte se na celou úvodní pasáž nového Batmana

22. 4. 2022 - 14:20 | Trailery | Adam Homola

Podívejte se na celou úvodní pasáž nového Batmana zdroj: Foto: DC Comics

Studio Warner Bros Pictures zveřejnilo na internet celou úvodní scénu z nového Batmana.

Batman s Robertem Pattinsonem v hlavní roli je sice temný, obzvlášť drsný, dlouhý a přišel do doby covidové, ale nic z toho mu nebránilo válcovat kina. Jen v nich totiž utržil už přes 750 milionů dolarů a ještě nekončí.

Film je už k mání na HBO Max a dalších streamovacích platformách a pokud by vám snad trailery byly málo, můžete se teď podívat na celou úvodní pasáž filmu.

Vedle zmíněného Pattinsona hrají v Batmanovi také Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis, Colin Farrell a další.

A právě poslední jmenovaný, Colin Farrell, dostane svůj vlastní seriálový spinoff soustředící se na Penguina, opět pro HBO Max.

Batman je tak nejen úspěšný, ale především povedený, jak už psal Matěj v naší recenzi:

„Celkově jde ale o zatraceně zajímavou podívanou a zatraceně zajímavé pojetí Batmana a já budu hodně rád, když se za pár let tvůrci vrátí s dvojkou. Dá se pochopit, že v prvním filmu chtěli předvést, nebo alespoň naznačit co největší množství možností, jaké jejich přístup nabízí. A dá se tedy i pochopit, že museli dělat kompromisy, které občas vedly k tomu, že ne všechno tu funguje tak dobře, jak by mohlo.

Na druhou stranu potenciál k tomu, že příště, kdy už budou moci zvolnit a jít ještě víc na dřeň a vytvořit ještě o kousek lepší podívanou, tu je obrovský. Ale už napoprvé odvedli zatraceně dobrou práci.“

Zdroje: HBO Max

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.