Podívejte se jak vznikají noví Trollové s Annou Kendrick a Justinem Timberlakem

17. 10. 2023 - 13:13 | Trailery | Adam Homola

Podívejte se jak vznikají noví Trollové s Annou Kendrick a Justinem Timberlakem zdroj: Foto: Universal Pictures

Dne 17. listopadu představí DreamWorks Animation nejnovější díl své úspěšné série Trollové, nazvaný prostě a jednoduše Trollové 3.

Film, v originále pojmenovaný Trolls Band Together, označuje návrat Anny Kendrick a Justina Timberlakea v rolích Poppy a Brancha, kteří nyní navazují romantický vztah a zkoumají témata rodiny, minulých tajemství a mise na záchranu milované osoby.

Po prohloubení jejich vztahu Poppy zjišťuje, že Branch skrývá minulý život v BroZone, chlapecké kapele, kterou kdysi obdivovala. Kapela, která kromě Brancha zahrnovala jeho čtyři bratry – Floyda, Johna Doryho, Spruce a Claye – se rozpadla, když byl Branch ještě mimino.

Tato latentní rodinná historie znovu vstupuje na scénu, když je Floyd, jehož hlas namluvil Troye Sivan, unesen záporáckými popovými hvězdami Velvet a Veneer, jež ztvárnili Amy Schumer a Andrew Rannells. Poháněni těmito okolnostmi se pár vydává na misi znovu spojit Branchovy dlouho ztracené bratry a zachránit Floyda z rukou jeho únosců.

Trollové 3 se můžou pochlubit souborem oceněných talentů, včetně Amy Schumer, Andrewa Rannellse, Troye Sivana, Erica Andréa, Daveeda Diggsa a Kida Cudiho. K novým přírůstkům do série patří Camila Cabello jako Viva, Zosia Mamet jako Crimp a RuPaul Charles jako Miss Maxine.

Mezi navracejícími se členy obsazení jsou Zooey Deschanel jako Bridget, Christopher Mintz-Plasse jako Gristle, Aino Jawo a Caroline Hjelt jako Satin a Chenille, Anderson .Paak jako princ D, Ron Funches jako Cooper, Kunal Nayyar jako Guy Diamond a Kenan Thompson jako Tiny Diamond.

Režijní vedení má na starosti Walt Dohrn, který si svoji roli zopakuje, a asistuje mu spolurežisér Tim Heitz. Gina Shay se vrací jako producentka.

Nová kapitola v příběhu Trollové následuje po úspěších svých předchůdců. Původní film z roku 2016 a jeho pokračování z roku 2020, Trolls World Tour, založily sérii jako globální zábavní značku, včetně nominace na Oscara za nejlepší původní píseň.

zdroj: Universal Pictures

Zdroje: Universal Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.