Po rozchodu s režisérem Lynchem se musela herečka Rosseliniová léčit.

19. 2. 2010 - 20:39 | Téma | red

Po rozchodu s režisérem Lynchem se musela herečka Rosseliniová léčit. zdroj: tisková zpráva

Herečka Isabella Rosselliniová řekla, že po rozchodu s režisérem Davidem Lynchem se musela léčit. Čas jí ale pomohl se s rozchodem vyrovnat.

"David byl láskou mého života. A věřila jsem, že on mě miluje taky tak, ale asi to byl omyl," řekla sedmapadesátiletá herečka, jejíž rodiče byli italský režisér Roberto Rossellini a švédská filmová hvězda Ingrid Bergmanová.

"Všechen můj instinkt mi říkal, že jsme šťastný pár, ale on miloval jinou ženu a já jsem o tom neměla nejmenší tušení. To se mi nikdy nestalo," přiznala Rosselliniová. Kromě samotné bolesti z toho, že byla opuštěna, prý pro ni bylo nejhorší to, že už nemohla věřit své intuici.

Aby to překonala, hovořila s jinými ženami, jimž se stalo totéž, a podstoupila terapii. "Co mi ale nejvíc pomohlo, byl čas," řekla. 

Rosselliniová a Lynch se setkali v roce 1985. Jejich vztah začal naplno o rok později po natočení Lynchova filmu Modrý samet, ve kterém hrála Rosselliniová jednu z hlavních rolí. 
Rosselliniová byla v letech 1979 až 1983 manželkou jiného známého amerického režiséra Martina Scorseseho. V roce 1986 si vzala Jonathana Wiedemanna, s nímž se ale po seznámení s Lynchem rozvedla. S Lynchem žila do roku 1991, kdy navázal vztah s producentkou Mary Sweeneyovou.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.