Plnohodnotná ukázka na novou Mission: Impossible má kaskadérské kousky co by vydaly na tři filmy

17. 5. 2023 - 15:56 | Trailery | Adam Homola

Plnohodnotná ukázka na novou Mission: Impossible má kaskadérské kousky co by vydaly na tři filmy zdroj: Foto: Paramount Pictures

Podívejte se na plnohodnotný oficiální trailer k filmu Mission: Impossible Odplata - První část, s Tomem Cruisem. Film vstoupí do kin 13. července.

V nejnovějším díle Mission: Impossible Odplata - První část čeká Ethana Hunta (v podání Toma Cruise) a jeho tým IMF dosud nejnebezpečnější mise. Jejich misí je najít a zneškodnit novou děsivou zbraň, která má potenciál zdecimovat lidstvo dříve, než se dostane do nesprávných rukou.

Zatímco kontrola nad budoucností a osudem světa visí na vlásku, Ethan zjišťuje, že ho pronásleduje jeho minulost. To spustí celosvětovou honičku s vysokými sázkami. V konfrontaci se záhadným a nesmírně mocným protivníkem je Ethan nucen uznat, že úspěch jeho mise má přednost před vším ostatním, dokonce i před životy těch, kteří jsou mu drazí.

V hereckém ansámblu se mimo jiné představí Tom Cruise, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Shea Whigham, Esai Morales, Henry Czerny, Frederick Schmidt, Pom Klementieff, Rob Delaney, Cary Elwes, Indira Varma, Mark Gatiss, Charles Parnell, Greg Tarzan Davis, Nico Toffoli.

A jak už název filmu Mission: Impossible Odplata - První část napovídá, dočkáme se pak ještě druhé a finální části, která by možná mohla uzavřít celou sérii jednou pro vždy. Ale to se teprve uvidí. Mezitím si můžete pustit ukázku znovu a znovu a znovu, protože takovéhle kousky, v takové míře a takovém provedení, se dnes už prakticky nikde jinde nedělají.

Mission: Impossible Odplata - První část bude mít premiéru 13. července.

zdroj: Paramount Pictures

Zdroje: Paramount Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.