Pixar představuje svůj nejnovější animák Mezi živly

29. 3. 2023 - 13:00 | Trailery | Adam Homola

Pixar představuje svůj nejnovější animák Mezi živly zdroj: Foto: Disney

Podívejte se na nejnovější upoutávku na Mezi živly, nový animák, co vás vezme do města plného nejrůznějších živlů.

Trailer představuje živly vzduchu, země, vody a ohně očima Ember, chytré a temperamentní ženy z Ohnivého města. Mezi živly se v kinech objeví už v červnu a sleduje zmíněnou Ember, která vystoupí ze své komfortní zóny a vydá se prozkoumat úchvatný svět vytvořený kreativními mozky studia Pixar.

Město živlů si bere inspiraci z velkých měst po celém světě a počítá s příspěvky jednotlivých skupin živlů, jako jsou vysoké stavby připomínající borovice, kaskádovité mrakodrapové vodopády a aréna inspirovaná tornády známá jako Cyklonový stadion.

K hlasovému obsazení, v němž se již objevili Leah Lewis a Mamoudou Athie jako Ember a Wade, se přidává Ronnie del Carmen jako Emberin otec Bernie, který se blíží k důchodu; Shila Ommi jako Emberina lásku hledající matka Cinder; Wendi McLendon-Covey jako Wadeova temperamentní šéfka Gale, která je nadšenkyní pro letecký míč; Catherine O'Hara jako Wadeova dobrosrdečná matka Brook; Mason Wertheimer jako Emberin zemitý soused Clod a Joe Pera jako městský byrokrat Fern.

Režisérem filmu Elemental je Peter Sohn, producentkou Denise Ream a výkonným producentem Pete Docter. Scénář napsali John Hoberg & Kat Likkel a Brenda Hsueh, příběh vytvořili Sohn, Hoberg & Likkel a Hsueh. Původní hudbu k filmu složil a dirigoval Thomas Newman.

zdroj: Disney

Zdroje: DISNEY & Pixar

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.