Pedro Pascal si vybral další zajímavý projekt, nový horor od tvůrce Barbara

11. 5. 2023 - 10:00 | Novinky | Adam Homola

Pedro Pascal si vybral další zajímavý projekt, nový horor od tvůrce Barbara zdroj: Foto: HBO

Pedro Pascal se ujme hlavní role v připravovaném hororu Weapons. Tento film je nejnovějším počinem Zacha Creggera, který se proslavil svou prací na filmu Barbar.

A ačkoliv Barbar nebyl kdovíjaké zjevení a taky nešlo o nejlepší horor posledních let, rozhodně ho můžeme považovat za velice povedený a do jisté míry i originální kousek nahlížející na hororový žánr zase trochu jinak. Barbar jednoduše působil svěžím dojmem a dokázal dobře pracovat jak s herci, tak s žánrovými klišé.

Ačkoli podrobnosti kolem Weapons zůstávají zahaleny tajemstvím, o filmu se mluví jako o vzájemně provázaném hororovém eposu o několika příbězích, který sdílí podobný tón jako Magnolia.

Vedle Weapons se Pascalovo portfolio stále rozrůstá. Bude se podílet na očekávaném pokračování filmu Gladiátor režiséra Ridleyho Scotta a uvidíme ho také v krátkém filmu Pedra Almodovara Strange Way Of Life, který bude mít premiéru v Cannes.

Pascal si navíc zajistil roli ve snímku Ethana Coena Drive-Away Dolls, jehož premiéra je naplánována na konec letošního roku.

Pascal, který si získal obrovskou popularitu díky svým rolím v seriálech The Last Of Us a The Mandalorian, nepřestává ohromovat svým rozmanitým výběrem rolí. Mezi sezónami obou „jeho“ seriálů se tak populární herec rozhodně nudit nebude a očividně bude před kamerou skoro pořád, tedy v rámci možností, které mu právě probíhající stávka scénáristů umožní.

zdroj: 20th Century Studios

Zdroje: The Hollywood Reporter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.