Pátý Vřískot rozšíří i Courteney Cox

3. 8. 2020 - 10:30 | Novinky | Adam Homola

Pátý Vřískot rozšíří i Courteney Cox zdroj: Paramount Pictures

Kultovní hororová série Vřískot dává dohromady staré známé.

Do chystaného pátého Vřískotu se vrátí i Courteney Cox. 56letá herečka je známá především ze seriálu Přátelé, nicméně ikonických filmových rolí moc nemá – a právě Vřískot je jednou z nich. Potvrdilo to jak studio, tak herečka.

Vrátit by se měla i hlavní hrdinka série Neve Campbell, takže celá parta se dává znovu dohromady. Respektive jen ta část party, která ten masakr přežila. Tvůrci drží příběh zatím pod pokličkou, ale je jasné že opět dojde k sérii vražd a že minimálně obě zmíněné dámy u toho nějakým způsobem budou.

První Vřískot přišel do kin už v roce 1996 a byl to překvapivý hit, který svým způsobem revitalizoval hororový žánr a vydělal studiu slušné peníze. Není proto divu že následovalo hned několik pokračování, jenže jak už to v takových případech bývá, kvalita šla postupem času dolů.

Zatím posledním dílem byla čtyřka z roku 2011 a ta moc peněz neutržila, proto není divu, že se s pokračováním čekalo tolik let. Hororům se u diváků nesmírně daří, takže když to tvůrci chytí za správný konec, mohli bysme tu mít parádní oživení klasické série. A pokud to i vydělá nějaké rozumné peníze, nebude to asi poslední Vřískot...

Zdroje: Paramount Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.