Paramount vydal speciální sestřih utíkajícího Toma Cruise

4. 7. 2023 - 13:33 | Trailery | Adam Homola

Paramount vydal speciální sestřih utíkajícího Toma Cruise zdroj: Foto: Paramount Pictures

Na počest narozenin 61. narozenin Toma Cruise zveřejnila společnost Paramount Pictures jedno velice specifické video.

Držte si klobouky, protože v něm Tom Cruise utíká. A to konkrétně ve všech dílech Mission: Impossible. Cruise utíkající ve filmech je už takový ten otřepaný vtip, který znají skoro všichni. Herec prostě rád utíká a dělá to skoro v každém svém filmu. Aktuální sestřih se ale týká pouze série Mission: Impossible, jejíž nejnovější díl Odplata přijde do kin už za pár týdnů.

Cruisovo běhání ve filmech začalo samozřejmě dřív, nicméně v aktuálním sestřihu a v sérii Mission: Impossible začalo právě v Česku, konkrétně v Praze, kde vyběhl schody, jen aby pak utíkal před vybuchujícím akváriem. A následovalo hned několik dalších ikonických běhů, včetně toho na straně budovy, nebo v písečné bouři. Ostatně podívejte se sami, nebudete litovat. Málokterý jiný herec běhá takhle rychle, dravě a konzistentně jako Cruise.

Sprintování se dočkáme i v blížící se Mission: Impossible Odplata - První část. Tam čeká Cruisova Ethana Hunta jeho dosud nejnebezpečnější mise - zběsilé pátrání po nové smrtící zbrani, která by mohla vyvolat celosvětovou katastrofu. Spolu se svými věrnými společníky se Ethan Hunt setkává se známými nepřáteli a bojuje se svou bouřlivou minulostí, přičemž se snaží odvrátit globální krizi.

Mission: Impossible Odplata - První část bude mít premiéru už 13. července.

zdroj: Paramount Pictures

Zdroje: Paramount Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.