Paramount chce oživit Dračí doupě s Chrisem Pinem v čele

15. 12. 2020 - 10:25 | Novinky | Adam Homola

Paramount chce oživit Dračí doupě s Chrisem Pinem v čele zdroj: Foto: Warner Bros

Studio Paramount chystá nové Dračí doupě a pokud to všechno klapne, měl by se v něm objevit Chris Pine.

Pro film by to tak byl solidní úlovek, na který by mohl celý snímek spoléhat. O režii se mají postarat Jonathan Goldstein a John Francis Daley.

O čem přesně nové Dračí doupě bude se zatím ještě neví, ale nejspíš půjde o fantasy klasiku: draky, rytíře, magii, trpaslíky, elfy, orky, hledání pokladů, záchranu země a další dobře známé nezbytnosti fantasy žánru. Paramount do toho prý také investuje nemalé peníze, takže pokud všechno klapne, čeká nás dost možná obrovský fantasy velkofilm.

A nezbývá než doufat, že to bude lepší než Dračí doupě z roku 2000, kde sice hrál Jeremy Irons, ale jinak to za moc nestálo.

Chris Pine je aktuálně dobře známý například z Wonder Woman a bude i v jejím pokračování Wonder Woman 1984. Hrál také třeba v nových dílech celovečerního Star Treku a daří se mu i v jednorázových projektech, například v povedeném historickém dramatu Outlaw King pro Netflix.

S informací o castingu Chrise Pinea přišel The Hollywood Reporter na základě svých nejmenovaných zdrojů. Do oficiálního oznámení to tak má daleko, a ještě to nemusí dopadnout. Pine prý ještě nic nepodepsal, ale právě podle zdrojů THR se studiem vyjednává a je roli velice blízko.

zdroj: Netflix

Zdroje: The Hollywood Reporter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.