Oscar Isaac se představuje jako Moon Knight, nový superhrdina Marvelu

18. 1. 2022 - 10:00 | Novinky | Adam Homola

Oscar Isaac se představuje jako Moon Knight, nový superhrdina Marvelu zdroj: Foto: Marvel

První trailer na první letošní seriál Marvelu je tady.

Oscar Isaac je jeden z nejzajímavějších herců současnoti mimo jiné i proto, jaké projekty si vybírá. Vedle velice zajímavých hereckých výzev v menších projektech typu Scény z manželství nebo třeba The Card Counter se nebojí ani velkých rolí a ještě větších značek. Širší publikum ho tak může znát třeba ze Star Wars, Duny a ti všímavější třeba z výborného animovaného Spider-Mana.

Teď se Isaac pustí do komiksového světa zase trochu jinak, protože si zahraje superhrdinu jménem Moon Kinght. Respektive Marca Spectora, bývalého amerického marňáka s poruchou osobnosti, který se zaplete s egyptským bohem Měsíce Chonsu a stane se z něj Moon Knight.

Stejnojmenný seriál ale nebude klasickým supehrdinským projektem. Má jí totiž o jakýsi mix fantasy, akce a paranoidního thrilleru, což přiložený trailer jen podtrhuje. Hlavního záporáka si tu zahraje Ethan Hawke.

Moon Knight je součástí širšího univerza Marvelu a půjde tak o první marvelácký seriál letošního roku. Loni toho měl Marvel na Disney+ víc než dost: WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, What If a nakonec Hawkeye.

Letos se tak začne Moon Knightem, ale v záloze jsou další věci jako She-Hulk, Secret Invasion, Ms. Marvel, The Guardians of the Galaxy Holiday Special a další.

A co se filmů týče, měli bychom se dočkat titulů jako Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství, Thor: Love and Thunder a Black Panther: Wakanda Forever.

zdroj: Marvel Studios

Zdroje: Marvel Studios

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.