NSYNC jsou zase spolu, tentokrát v chystaném animáku Trollové 3

7. 11. 2023 - 13:13 | Trailery | Adam Homola

NSYNC jsou zase spolu, tentokrát v chystaném animáku Trollové 3 zdroj: Foto: Universal Pictures

Další Trollové už jsou skoro tady a tentokrát vás chtějí do kina nalákat pomocí velkého opětovného shledání kdysi slavné kapely NSYNC.

Film tak přináší nostalgický nádech a Justin Timberlake se v něm znovu sejde se svými bývalými členy NSYNC Lancem Bassem, JC Chasezem, Chrisem Kirkpatrickem a Joeym Fatonem, kteří propůjčí své hlasy svým trolím protějškům.

Trollové 3 půjdou do kin už 16. listopadu, nabízí v novém videu fanouškům pohled na animovanou reformaci NSYNC a zdůrazňuje jejich vystoupení s novým singlem Better Place v roli jejich barevných trollích avatarů.

Trollové 3 se mohou pochlubit návratem hvězdného obsazení v čele s Annou Kendrick a Timberlakem, vedle nichž se objeví Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse a komediální stylizace Rona Funchese. K nim se přidává hudební duo Icona Pop, Anderson Paak, Kunal Nayyar a Kenan Thompson, kteří si zopakovali své role z předchozích filmů.

Ve filmu se také představí řada nových postav, které namluvila pestrá sestava talentů, včetně Troye Sivana, Erica Andrého, Daveeda Diggse, Kida Cudiho, Amy Schumer, Andrewa Rannelse, Camily Cabello, Zosie Mamet a RuPaula.

Dějová linie sleduje novopečený pár Poppy a Branche, kterému propůjčili hlasy Kendrick a Timberlake, při pátrání po Branchově tajné minulosti, kdy odhalí jeho kořeny jako člena boybandu BroZone spolu s jeho čtyřmi bratry. Rozpad skupiny vedl k Branchovu odcizení od rodiny, což je tajemství, které skrývá.

Zápletka se vyostří, když Branchova bratra Floyda unese zlotřilé duo popových hvězd Velvet a Veneer s hlasy Schumer a Rannelse, což Poppy a Branche uvrhne do emotivní a dobrodružné výpravy za záchranou Floyda a znovusjednocením skupiny z okraje popkulturního zapomnění.

zdroj: DreamWorks Pictures

Zdroje: Universal Studios

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.