Nový trailer na Flashe naznačuje velké věci, DC se snad konečně odráží ode dna

26. 4. 2023 - 13:03 | Trailery | Adam Homola

Nový trailer na Flashe naznačuje velké věci, DC se snad konečně odráží ode dna zdroj: Foto: Warner Bros

V nejnovějším traileru na Flashe se výrazně objevuje Batman, konkrétně v podání Michaela Keatona, nicméně jádrem příběhu zůstává Ezra Miller coby Barry Allen/Flash.

V The Flash využívá Barry Allen své superschopnosti k cestování zpět v čase a ke změně minulých událostí. Když však jeho snaha zachránit rodinu nechtěně změní budoucnost, ocitne se Barry v realitě, kde se jako hrozba znovu objevil generál Zod (Michael Shannon), kterého si můžete pamatovat z Muže z oceli.

Jedinou Barryho šancí na přežití je přesvědčit „původního“ Batmana (tedy toho, kterého ztvárnil Keaton), aby se vrátil z důchodu a osvobodil uvězněného Kryptoňana - i když ne toho, kterého Barry původně hledal. Aby zachránil svůj svět a vrátil se do časové linie, kterou zná, musí Barry závodit se samotným časem.

Širší důsledky filmu zahrnují uzavření DC Extended Universe a připravení půdy pro novou éru Jamese Gunna. V hereckém obsazení se objeví Sasha Calle jako Supergirl, Ben Affleck, který si zopakuje roli Bruce Wayna z DCEU, Ron Livingston jako Henry Allen (Barryho otec) a Kiersey Clemons jako Iris West.

The Flash se dostane do kin 15. června a šušká se, že prý jde o opravdu velice povedený kousek. Tak snad zvěsti nelžou a DC se po sérii větších či menších průšvihů konečně dočká něčeho pořádného.

zdroj: Warner Bros Pictures

Zdroje: Warner Bros Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.