Nový trailer láká na blížící se třetí sezónu povedeného seriálu Jen vraždy v budově

28. 7. 2023 - 13:11 | Trailery | Adam Homola

Nový trailer láká na blížící se třetí sezónu povedeného seriálu Jen vraždy v budově zdroj: Foto: Hulu

Milovníci skutečných zločinů v podání Steva Martina, Martina Shorta a Seleny Gomez se vracejí na naše obrazovky v prvním pořádném traileru na třetí sezónu seriálu Jen vraždy v budově.

Třetí díl, v němž se Steve Martin, Martin Short a Selena Gomez opět zúčastní svých zábavných eskapád, doplní herecké obsazení o velké hvězdy, jako jsou Paul Rudd a Meryl Streep.

Seriál Jen vraždy v budově představuje vyprávění o třech cizincích, jejichž společná fascinace skutečnými zločiny se promění v pohlcující zážitek. Spuštění společného podcastu je zavede přímo na místo skutečného zločinu. Po hrůzném úmrtí v jejich elitním činžovním domě na Upper West Side využije nepravděpodobná trojice své rozsáhlé znalosti skutečných zločinů k odhalení faktů.

V seriálu hrají Steve Martin jako Charles-Haden Savage, herec na odpočinku, známý ze slavného kriminálního seriálu z 90. let, Martin Short jako Oliver Putnam, broadwayský režisér, který ještě neochutnal sladký nektar úspěchu, a Selena Gomez jako Mabel Mora, mladičká umělkyně. První dvě série okouzlily diváky především díky schopnosti hlavního hereckého ansámblu řešit vraždy uprostřed hysterie a chaosu, ale vždy příjemným, zábavným a promyšleným způsobem.

Třetí sezóna navazuje na závěr sezóny druhé. Pokud jste druhou sezónu ještě neviděli, tak pozor na spoilery. Postava Martina Shorta, věčně ctižádostivý broadwayský režisér Oliver Putnam, se konečně dostává do záře reflektorů a režíruje vlastní hru. Jeho euforie však netrvá dlouho, když se jeho hlavní herec Ben Glenroy během představení skácí k zemi.

Od svého vzniku získal seriál Jen vraždy v budově širokou chválu a řadu nominací na ceny, včetně nominace na cenu Primetime Emmy za vynikající komediální seriál a vynikajícího herce v hlavní roli komediálního seriálu pro Steva Martina a Martina Shorta.

Kromě prominentní trojice Martin, Short a Gomez se v seriálu objevila působivá řada hostujících hvězd, jako jsou Sting, Jane Lynch, Amy Schumer, Shirley MacLaine, Andrea Martin, Tina Fey a Nathan Lane.

Třetí sezóna bude k mání na streamovací službě Hulu, u nás na Disney+, už příští měsíc.

zdroj: Hulu

Zdroje: Disney , Hulu

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.