Nový Tomb Raider bude v kinech v roce 2017

18. 9. 2015 - 15:15 | Novinky | Vojtěch Karlík

Nový Tomb Raider bude v kinech v roce 2017 zdroj: tisková zpráva

Dlouho diskutovaný restart filmového Tomb Raidera je na nejlepší cestě k tomu, aby se na něm konečně začalo pracovat. Podle všeho to vypadá, že se na něm bude podílet silná hollywoodská sestava, která má v Hollywoodu velmi dobrou pozici.

Tomb Raider s Angelinou Jolie byl ve své době trhákem a nelze se divit, že by se v kinech měl objevit další díl. Dlouho se spekulovalo, kdy se tak stane a v jednu chvíli se dokonce v amerických médiích objevila informace, že projekt byl ve vší tichosti zastaven. Všechno je naštěstí jinak.

zdroj: Archiv

Do kin by se měl nový (v pořadí třetí díl) dostat až v roce 2017, ale už nyní se objevily docela zajímavé informace naznačující, že na novince budou dělat hodně zajímavé postavy. Režie se ujme Kathryn Bigelow, která má za sebou celou řadu velmi úspěšných televizních projektů a především pak snímek Zero Dark Thirty, v němž odhalila pozadí atentátu na arcilotra Usámu. Scénář (prý právě začal psát) má na starosti Evan Dogherty, který stojí například za posledními Želvami Ninja.

Natáčet se má na jaře 2016 a zatím není potvrzena hlavní role. Spekuluje se, zda se v titulní roli objeví opět Angelina Jolie. Má však jít o restart série a víte sami, co to znamená.  Tobey Spiderman Maguire by mohl vyprávět.

Zdroje: Cïnemablend

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.