Nový Terminátor se blíží, ale bude to jen animák od Netflixu

14. 11. 2023 - 16:16 | Trailery | Adam Homola

Nový Terminátor se blíží, ale bude to jen animák od Netflixu zdroj: Foto: Paramount Pictures

Netflix nabídl první, velice krátký pohled na svůj chystaný anime projekt Terminátor, který vzniká ve spolupráci s renomovaným animačním studiem Production I.G.

Přestože podrobnosti zůstávají kusé, ukázka se objevila během Netflix Geeked Week a zaujala fanoušky svým potenciálem, přestože kromě názvu prozradila jen málo, respektive prakticky nic.

Společnost Production I.G, která je v anime průmyslu velmocí, má za sebou slavnou historii tvorby zásadních děl, včetně původního filmu Ghost in the Shell a příspěvků do velice antologie Star Wars Visions.

Tento nový počin představuje první animovanou interpretaci série Terminátor. V čele osmidílného projektu stojí režisér Masashi Kudo, uznávaný za svůj podíl na seriálu Bleach, a Mattson Tomlin (Project Power, Mother/Android) jako scenárista a showrunner.

Ve vyprávění anime se prolíná nelítostný konflikt války v budoucnosti s kataklyzmatickými událostmi minulosti, zejména se zaměřením na rok 1997, kdy se Skynet stal sebeuvědomělým. Příběh se soustředí na vojáka vyslaného zpět v čase, jehož cílem je změnit osud lidstva tím, že ochrání vědce jménem Malcolm Lee. Leeova práce na novém systému umělé inteligence, který má čelit ofenzivě Skynetu, vyvolává etické otázky, i když se on a jeho tři děti stanou terčem nelítostného vraha z budoucnosti.

Datum premiéry anime Terminátor zatím nebylo potvrzeno, ale seriál je součástí ambiciózní expanze Netflixu v oblasti animovaných adaptací, která se připojuje k seriálům Cyberpunk Edgerunners, Skull Island a očekávanému seriálu Tomb Raider.

zdroj: Netflix

Zdroje: Netflix

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.