Nové Želvy ninja budou tak trochu ve stylu Spider-Mana a vypadají skvěle

1. 6. 2023 - 10:11 | Novinky | Adam Homola

Nové Želvy ninja budou tak trochu ve stylu Spider-Mana a vypadají skvěle zdroj: Foto: Paramount Pictures

Želvy ninja a jména Leonardo, Donatello, Raphael a Michaelangelo vám pravděpodobně něco říkají.

Čerstvý trailer k filmu Želvy Ninja Setha Rogena a Jeffa Rowea na Mutantní chaos je tady a připomíná zásadní, ale přehlížený aspekt těchto postav. Dříve než želvy, ninjové nebo mutanti jsou to především teenageři. Film se tak bude zřejmě snažit soustředit hodně na jejich dospívání, ostatně tak se i Želvy Ninja v originále jmenují: Teenage Mutant Ninja Turtles.

Čtveřice bratrů se v novém filmu touží prozkoumat něco víc než jen své skromné podzemní obydlí a dódžó a zjistit, co vzrušujícího nabízí svět nad nimi, a proto se vydávají na povrch. Při své snaze vystoupit ze své komfortní zóny a spřátelit se s April želvy zjistí, že nejsou jedinými zmutovanými zvířaty ve městě.

Při sledování záhadného Superflyho zjistí, že se newyorské ulice brzy promění ve válečnou zónu mezi lidmi a hyperinteligentními zvířaty.

Vizuální stránka filmu je víc než působivá a na první pohled připomíná parádní Spider-Man: Paralelní světy, mísí se v ní stop-motion s živou neonově barevnou 2D animací.

V hlasovém obsazení se objevuje celá řada talentů, včetně Hannibala Buresse, Rose Byrne, Natasie Demetriou, Post Malone, Mayi Rudolph, Johna Ceny a Paula Rudda.

zdroj: Paramount

Zdroje: Paramount Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.