Nicolas Cage chystá dalšího Obchodníka se smrtí, přidá se k němu Bill Skarsgård

9. 5. 2023 - 10:10 | Novinky | Adam Homola

Nicolas Cage chystá dalšího Obchodníka se smrtí, přidá se k němu Bill Skarsgård zdroj: Foto: Universal Pictures

Kultovní Obchodník se smrtí z roku 2005 se dočká pokračování, které slibuje ještě zajímavější herce a větší měřítko.

Režisér Andrew Niccol natočil v roce 2005 film Lord Of War s Nicolasem Cagem v roli obchodníka se zbraněmi Jurije Orlova. Přestože se film nestal zrovna kdovíjakým kasovním trhákem, byl povedený, zajímavý a nyní se připravuje jeho pokračování s názvem Lords Of War, kde si Cage zopakuje svou roli a přidá se k němu Bill Skarsgård.

V původním filmu hrál Cage Jurije Orlova, jehož cesta začala v Malé Oděse v 80. letech, kde prodával zbraně místním mafiánům. Příběh pak sledoval jeho vzestup během dekády dekadence a extravagance až do počátku 90. let, kdy navázal obchodní partnerství s africkým válečníkem a jeho prchlivým synem.

Film také zkoumal Yuriho měnící se vztah s mladším bratrem (Jared Leto), jeho manželství s vysoce postavenou modelkou (Bridget Moynahan), neúnavné pronásledování oddaným agentem Interpolu (Ethan Hawke) a Yuriho vnitřní boj mezi touhou po úspěchu a nemorálností jeho činů.

Chystané pokračování odhalí, že Yuri má syna Antona (Skarsgård), jehož cílem není napravit otcovy chyby, ale překonat je. Anton obchoduje nejen se zbraněmi, ale také s „mačkáním spouště“ a sestavuje žoldnéřskou armádu, která se účastní amerických konfliktů na Blízkém východě. Příběh se soustředí na intenzivní rivalitu mezi Jurijem a Antonem, kteří se dokonce ocitnou v rozporu kvůli stejné ženě.

Niccol hodlá zahájit natáčení nového filmu na podzim, takže se výsledku dočkáme nejspíš někdy příští rok.

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.