Nejmocnější celebritou v Británii je Kylie Minogue z Austrálie

1. 4. 2010 - 12:10 | Téma | red

Nejmocnější celebritou v Británii je Kylie Minogue z Austrálie zdroj: tisková zpráva

Podle poradenské společnosti Millward Brown je nejmocnější celebritou ve Velké Británii herečka a zpěvačka Kylie Minogue z Austrálie. Hned za ní se podle průzkumu firmy zařadila zpěvačka Cheryl Coleová a fotbalista David Beckham.

Společnost se dotazovala dvou tisíc spotřebitelů na sto celebrit a sto značek. Chtěla vědět, jak moc jsou známé a jak jsou oblíbené.

Minogue na druhé místo odsunula britskou zpěvačku Cheryl Coleovou a na třetí anglickou fotbalovou hvězdu Davida Beckhama

Kromě Minogue se jako jediná celebrita neanglického původu dostal do první desítky americký herec George Clooney, s nímž není spojena žádná negativní publicita."Kylie lidi považují za jakousi adoptovanou Britku. Lidé ji znají, mají ji rádi a je kolem ní pozitivní ovzduší," řekl zástupce společnosti Millward Brown Mark Husak.

Do první desítky nejmocnějších celebrit se dostaly také herečky Joanna Lumleyová, Helen Mirrenová a Judi Denchová, které jsou považovány za kladné vzory.

Doplňují je televizní moderátoři And a Dec, rozhlasový hlasatel Terry Wogan, slavný britský šéfkuchař Jamie Oliver a jeden z představitelů Jamese Bonda Sean Connery.

Společnost hodnotila také celebrity, které jsou pro lidi špatným vzorem. K těm dotázaní zařadili kontroverzní zpěvačku Amy Winehouseovou, modelku Katie Priceovou, dědičku hotelového řetězce Paris Hiltonovou, sportovce Tigera Woodse a Johnyho Terryho a televizního moderátora Jonathana Rosse.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.