Nejdražší svatby celebrit aneb Když se berou slavní

10. 5. 2021 - 11:18 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Nejdražší svatby celebrit aneb Když se berou slavní zdroj: Pexels

Který slavný pár si vyměnil svatební sliby mezi tisíci květin a svíček? Která nevěsta oblékla šaty se šestimetrovou vlečkou? A čí svatba stála v přepočtu téměř 30 milionů korun? 

Jennifer Aniston a Brad Pitt
Slavný herecký pár vstoupil do manželství v roce 2000 v Malibu. Svatba se konala v zahradě, na jejíž výzdobu se použilo 50 000 květin a nespočet svíček. Jennifer přistoupila k oltáři v hedvábných šatech posázených perlami a Brad jí následně navlékl snubní prsten, který sám navrhl. Obřad novomanžele vyšel na neuvěřitelných 20 milionů korun, štěstí jim ale nepřinesl, pár v roce 2005 podal žádost o rozvod.

Victoria a David Beckhamovi
Někdejší členka skupiny Spice Girls a slavný fotbalista si řekli své ano v roce 1999 na zámku v blízkosti irského Dublinu. Victoria stanula u oltáře v hedvábných šatech v barvě slonové kosti se šestimetrovou vlečkou za bezmála dva miliony korun a ve vlasech měla usazenou zlatou korunku posázenou diamanty. O hudební doprovod se během obřadu postaral Elton John, blízký přítel novomanželů, a oslavu zakončil velkolepý ohňostroj, kterému přihlíželo celkem 250 svatebních hostů. Finální náklady na svatbu se v přepočtu vyšplhaly k 16 milionům korun.

Madonna a Guy Ritchie
Ve stejném roce, jako vstoupili do svazku manželského Brad Pitt a Jennifer Aniston, se ve Skotsku konala svatba královny popu Madonny s o 10 let mladším britským režisérem Guyem Ritchiem. Svatební róbu z dílny Stelly McCartney doplňovaly historické šperky, jež v minulosti zdobily samotnou monackou princeznu. Ženich a syn Rocco oblékli v duchu skotské tradice kilt, Madonnina dcera Lourdes kráčela v čele svatebního průvodu bosá. Za honosnou svatbu musel pár zaplatit dle odhadů více než 30 milionů korun. Pouhé tři roky po uzavření sňatku Madonna oficiálně potvrdila spekulace o zahájení rozvodového řízení.

Plánujete svatbu? Vyberte si své snubní prsteny
Žádná svatba se neobejde bez snubních prstenů. Vyhraďte si na jejich výběr dostatek času, ať máte jistotu, že jste se svým nastávajícím manželem zvolili správně. Pro inspiraci zavítejte na Heureku, kde najdete širokou nabídku snubních prstenů ze zlata, stříbra nebo třeba z platiny.

heureka_pr zdroj: Tisková zpráva

Zdroje: Inzerce

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.