Neil Blomkamp konečně začíná připravovat District 10

1. 3. 2021 - 10:25 | Novinky | Adam Homola

Neil Blomkamp konečně začíná připravovat District 10 zdroj: TriStar Pictures

Od inovativního dramatu District 9 uplynulo už více než deset let a my pořád čekáme na pokračování.

Režisér jedničky Neil Blomkamp se o dvojce už několikrát rozmluvil, ale nikdy to nebylo moc konkrétně, a hlavně se na ní nikdy nezačalo pořádně pracovat. Blomkamp měl pořád plné ruce práce s jinými projekty, ostatně natočil třeba slušné Elysium a už méně slušného Chappieho.

Teď o sobě dává ale po delší době vědět a prozradil, že konečně připravuje District 10. V současné době pracuje na scénáři společně s Terri Tatchell a podílet se na něm bude i Sharlto Copley, hlavní hvězda původního filmu.

Zatím nemáme žádná data ani žádné herce, tedy až na Copleyho. Kolem jeho postavy se točil celý první díl a pokud na něj bude District 10 navazovat tak, jak se očekává, bude Copley hlavním tahounem i druhého dílu.

Kdy se Disctrictu 10 ale dočkáme, neví v tuhle chvíli možná ani Blomkamp. Univerzum Districtů může být vymyšlené klidně celých 10+ let, ale chvíli potrvá, než napíše scénář a další chvíli potrvá, než s ním budou všichni spokojení. A než se pak roztočí všechna potřebná kola a padne první klapka, může to trvat klidně i roky. Snad se by ale mohlo točit třeba už příští rok...

zdroj: Sony Pictures

Zdroje: Neil Blomkamp Twitter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.