Muž, pronásledující Jennifer Aniston dostal zákaz se k ní přiblížit

11. 8. 2010 - 17:10 | Téma | red

Muž, pronásledující Jennifer Aniston dostal zákaz se k ní přiblížit zdroj: tisková zpráva

Přiblížit se k Jennifer Aniston zakázal kalifornský soud muži podezíranému z pronásledování populární herečky. Podle jejích právníků na ni čtyřiadvacetiletý Jason Peyton čekal vybaven ostrým předmětem, taškou, lepicí páskou a dopisy se vzkazy, které jí napsal. Uvedla to agentura Reuters.

Jak uvádí spisy předložené soudu hereččinými právníky, do Los Angeles na západním pobřeží USA Peyton přijel letos v létě z východoamerické Pensylvánie s nápisem "Miluji tě, Jennifer Aniston" vyrytým do laku auta a pak na ni čekal "při zjevném pokusu o únos".

Podle právníků u něj byla rozpoznána paranoidní schizofrenie a pro jednu z hvězd televizního seriálu Přátelé prý představuje "hrozbu násilí a bezprostřední ohrožení".  Soud v kalifornské Santa Monice v pondělí muži zakázal přiblížit se v příštích třech letech k hereččině domu nebo k jakémukoli místu, kde bude pracovat.

Britský zpravodajský server BBC uvedl, že policie mladého muže zadržela 20. července. V souvislosti s incidentem nebyl obviněn ani obžalován.

Jde o třetí soudní zákaz styku v případech nebezpečného pronásledování, takzvaného stalkingu, za uplynulých sedm dní. Minulý týden soud zakázal jisté Kanaďance přiblížit se k americkému herci Leonardu DiCapriovi, protože na něj zaútočila rozbitou lahví od piva. Stejné opatření následovalo proti muži obviněnému z takřka deset let trvajícího obtěžování herečky Sandry Bullock.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.