Mission Impossible 7 obnoví natáčení v září

3. 6. 2020 - 10:30 | Novinky | Adam Homola

Mission Impossible 7 obnoví natáčení v září zdroj: Foto: Paramount Pictures

Mission Impossible 7 byl jeden z těch největších a nejvýraznějších filmů, jehož natáčení zhatila celosvětová pandemie koronaviru.

Natáčet se mělo mimochodem v Benátkách a studio z toho vycouvalo jen pár dnů před první klapkou. Zrovna ve chvíli, kdy se v Itálii rozjížděl koronavirus na plné obrátky.

Teď přichází zpráva, že pozastavené natáčení bude za pár měsíců u konce. Kamery by se měly znovu rozjet už v září, jak potvrdil herec Simon Pegg pro Variety. Obnovení natáčení ovšem nebude zrovna jednoduché, protože koronavirus samozřejmě nikam nezmizel. Pořád tady je a velký štáb i herci budou muset podstoupit nejen kontroly, hlavně dodržovat přísná hygienická a bezpečnostní opatření.

Plány na opětovné natáčení v září potvrdil i asistent režie Tommy Gormley pro BBC Radio 4. Prozradil, že štáb má pořád v plánu natáčet ve všech původně zamýšlených zemích, že se venkovními lokacemi začne a většina filmu se pak dotočí ve studiu v Anglii.

Gormley také potvrdil, že koronavirus nemá vliv na film samotný, respektive na jeho obsah a rozsah. Mission Impossible 7 bude prý pořád obrovský akční velkofilm se spoustou akčních scén, kaskadérských kousků, automobilových honiček a dalších věcí, které od série tak nějak očekáváme.

Pokud se něco nepokazí a všechno půjde podle plánu, mělo by se natáčet zhruba do dubna či května příštího roku.

zdroj: Paramount Movies

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.