Millie Bobby Brown si postěžovala na kritiku své otevřenosti

18. 10. 2023 - 11:39 | Novinky | Adam Homola

Millie Bobby Brown si postěžovala na kritiku své otevřenosti zdroj: Foto: Netflix

Millie Bobby Brown, která si získala uznání za roli Eleven v populárním seriálu Stranger Things, prozradila, že je připravena se s tímto seriálem po jeho nadcházející páté a poslední sérii rozloučit.

Brown také prozradila, že v minulosti čelila nepřiměřené kritice v prvních dnech natáčení seriálu Stranger Things. Jako třináctiletá byla veřejně zesměšňována za to, že se v rozhovorech vyjadřuje otevřeně, což pro ni bylo v tak útlém věku obzvlášť náročné.

Herečka se také dotkla širšího problému veřejné kontroly, které jsou dětští herci často vystaveni. Když se zamýšlela nad svými vlastními problémy, vyjádřila přání ochránit mladé talenty před podobnými zkušenostmi. Brown se důrazně vyslovila pro soucitnější veřejnou diskusi, zejména pokud jde o nezletilé herce, a argumentovala tím, že kritika může brzdit jejich duševní růst a brzdit jejich sebevědomí. Prý ji během jejích mediálních vystoupení někteří dospělí nazývali „hloupou“ i „rozmazlenou“.

Co se týče profesní oblasti, mezi chystané projekty Brownové patří The Electric State, postapokalyptické drama s Chrisem Prattem, které natočili bratři Russoovi. Brownová se o projektu vyjádřila pochvalně a naznačila své nadšení z toho, že bude s Prattem sdílet prostor na plátně a že bude na place respektována jako rovnocenná partnerka.

Ačkoli seriál Stranger Things byl v její kariéře bezpochyby klíčový, připravenost Brown objevovat nové obzory vypovídá o jejích ambicích a smyslu pro cíl, který si během let vypěstovala. S připravovanou pátou sérií Stranger Things a řadou slibných projektů před sebou se Millie Bobby Brown zdá být připravena přejít do další fáze své rozvíjející se kariéry.

zdroj: Netflix

Zdroje: Glamour

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.