Mel Gibson se ve Force of Nature postaví hurikánu i zlodějům

26. 5. 2020 - 9:28 | Trailery | Adam Homola

Mel Gibson se ve Force of Nature postaví hurikánu i zlodějům zdroj: Lionsgate

Mel Gibson má 64 let, ale pořád se nám snaží dokázat, že do starého železa prostě nepatří. Znovu se o to pokusí i v akční novince Force of Nature.

Kombinace katastrofického filmu a jakési kriminální akce zní lákavě, jenže trailer vám poměrně záhy naznačí, že tady se první liga opravdu kopat nebude.

Celý film se odehrává v jednom baráku uprostřed obrovského hurikánu. Jenže o ten jde až v druhé řadě. V té první jde o miliony dolarů, na které si dělají zálusk zloději. A Gibson je vysloužilý detektiv, který se jim postaví do cesty.

Zní to béčkově a podle trailer to béčkově i vypadá. Force of Nature rozhodně nebude žádný vrchol Gibsonovy kariéry, a to ani té jeho „nové“ důchodcovské. Film ostatně nemíří do kin, ale rovnou na streamovací služby a blu-ray/DVD.

Možná se ještě stane zázrak a z Force of Nature se vyklube něco jako guilty pleasure. Tedy takové to béčko, které bude fajnovou jednohubkou, která neurazí, nenadchne a někdy možná přijde vhod. Nicméně trailer to neprodává ani trochu a Gibson tak na staré kolena možná zabředne do podobného bahna jako Bruce Willis.

zdroj: Lionsgate

Zdroje: Lionsgate

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.