Marvel odhaluje svůj příští velký seriál, Tajná invaze vrátí do hry Samuela L. Jacksona

3. 4. 2023 - 8:25 | Trailery | Adam Homola

Marvel odhaluje svůj příští velký seriál, Tajná invaze vrátí do hry Samuela L. Jacksona zdroj: Foto: Marvel

Marvel Studios konečně vytáhli první upoutávku na svůj nadcházející špionážní thriller Tajná invaze se Samuelem L. Jacksonem jako Nickem Furym.

Film Tajná invaze se odehrává v současném filmovém vesmíru Marvelu a sleduje Furyho, který odhaluje tajnou invazi skupiny Skrullů, kteří mění podobu, na Zemi. Fury spojí síly se spojenci, jako jsou Everett Ross, Maria Hill a Skrull Talos, který si na Zemi vybudoval život. Společně musí závodit s časem, aby zabránili invazi Skrullů a ochránili lidstvo.

Vedle Jacskona budou v Tajné invazi k vidění jména jako Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Charlayne Woodard, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Dermot Mulroney, Christopher McDonald, Katie Finneran, Emilia Clarke, Olivia Colman, Don Cheadle a další.

Ali Selim působí jako režisér a výkonný producent seriálu, spolupracuje s dalšími výkonnými producenty Kevinem Feigem, Jonathanem Schwartzem, Louisem D'Espositem, Victorií Alonso, Bradem Winderbaumem, Samuelem L. Jacksonem, Kylem Bradstreetem a Brianem Tuckerem.

Kyle Bradstreet se navíc ujímá role hlavního scenáristy, zatímco Jennifer L. Booth, Allana Williams a Brant Englestein jsou spoluvýkonnými producenty.

Premiéra Tajné invaze je na Disney+ naplánována na 21. června.

zdroj: Marvel Studios

Zdroje: Marvel Studios

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.