Marvel na Blade nezapomněl, ale lovec upírů dorazí asi až za 3 roky

6. 5. 2021 - 10:20 | Novinky | Adam Homola

Marvel na Blade nezapomněl, ale lovec upírů dorazí asi až za 3 roky zdroj: Foto: New Line Cinema

Marvel nedávno prozradil data premiér filmů pro tzv. Fázi 4 svého MCU, ale Blade tam podezřele chyběl.

Celé to totiž končilo třetími Strážci galaxie v roce 2023 a mezi datovanými filmy tenhle lovec upírů absentoval. A to navzdory tomu, že oficiálně oznámený je. Například takovou Fantastickou čtyřku, nebo X-Men Marvel jen naznačil s tím, že ano, časem se jich dočkáme, Blade si svým oficiálním oznámením prošel.

A dokonce víme, že ho bude hrát výborný Mahershala Ali. Prozatím tak není důvod se (opatrně...) netěšit. Jenže s takovou se budeme těšit ještě poměrně dlouho. Produkce filmu měla původně začít už letos v září, jenže Marvel musel kvůli celosvětové pandemii koronaviru šoupat s premiérami i natáčením nových projektů a odkladu se dočkal i Blade. Z letošního září je tak najednou červenec 2022.

Pokud se v létě příštího roku opravdu začne točit, můžeme předpokládat, že se ve stejném roce i skončí. Jenže pak bude následovat jistě náročná postprodukce a pokud se tak něco nepokazí a nedojde k žádným dalším komplikacím a odkladům, mohli bychom se Bladea dočkat klidně třeba už v druhé polovině roku 2023. Přesto je pořád ale pravděpodobnější rok 2024.

Blade má totiž navíc jen hlavní hvězdu a scénáristku a ta ještě není ani hotová. Na scénáři se pořád pracuje a Marvel by prý rád na pozici režiséra ulovil nějakého černošského tvůrce. Koho v současné době zvažuje, případně s kým se už vedou nějaká jednání, zatím nevíme a nejspíš se to jen tak nedozvíme. Každopádně Blade pořád zůstává jedním z těch potenciálně nejzajímavějších projektů Marvelu.

zdroj: Marvel Studios

Zdroje: The Hollywood Reporter , Marvel Studios

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.