Louis Leterrier se tak trochu opřel do současné podoby Hulka

8. 8. 2023 - 9:05 | Novinky | Adam Homola

Louis Leterrier se tak trochu opřel do současné podoby Hulka zdroj: Foto: Marvel

Režisér Louis Leterrier promluvil o zrušeném pokračování svého filmu Neuvěřitelný Hulk z roku 2008, v němž si slavné zelené monstrum zahrál Edward Norton.

V rozhovoru pro ComicBook.com Leterrier prozradil, že plánoval plnohodnotné pokračování, které by zkoumalo různé verze Hulka: „Měli jsme koncepty šedého Hulka, červeného Hulka a dalších zajímavých prvků.“

V roce 2008 postavu ztvárnil Edward Norton, ale později se role ujal Mark Ruffalo a všechno se začalo od původního Leterrierova děje odklánět.

Jenže ono je to s Hulkem nesmírně složité. Práva na filmy zaměřené na Hulka vlastní společnost Universal Pictures. Tato dohoda byla uzavřena ještě předtím, než společnost Disney v roce 2009 koupila Marvel Studios. To znamená, že Universal má přednostní právo distribuovat filmy zaměřené na Hulka a může tak de facto stopnout, respektive nepovolit jakoukoliv Disney produkci samostatného Hulkova filmu.

Stopka ovšem neplatí na Hulka coby vedlejší postavu, a tak se může objevovat v jiných filmech Marvel Cinematic Universe (MCU). To potvrzuje Ruffalovo ztvárnění Hulka ve filmech jako Avengers, Iron Man 3, Thor: Ragnarok, Captain Marvel a dalších, stejně jako v seriálu She-Hulk.

Leterrier nedávno pracoval na Rychle a zběsile 10 a poznamenal, že ze současného ztvárnění Hulka není zrovna nadšený, obzvláště z toho v seriálu She-Hulk. Prý nemá dostatečnou hloubku a směr, kterým se chtěl vydat Leterrier a je to tak daleko od toho, co se v roce 2008 plánovalo.

zdroj: Disney

Zdroje: ComicBook.com

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.