Loki dorazí dřív, Tom Hiddleston vás ještě mezitím zve za kulisy

21. 9. 2023 - 13:40 | Trailery | Adam Homola

Loki dorazí dřív, Tom Hiddleston vás ještě mezitím zve za kulisy zdroj: Foto: Marvel

Disney+ a Marvel posunuly datum premiéry očekávané druhé série seriálu Loki na čtvrtek 5. října, což je posun oproti původně plánovanému začátku 6. října.

Aktualizované načasování bylo součástí oznámení, které rovněž představilo nový featurette ze zákulisí The Amazing Loki (Úžasný Loki) s klíčovými postřehy herců a výkonného producenta Kevina R. Wrighta.

V novém featurettu se objevují herci Tom Hiddleston, Sophia Di Martino a Ke Huy Quan a také Wright. Herecký ansámbl nastiňuje, co mohou diváci od nadcházející sezóny seriálu očekávat. Podle Hiddlestona se vyprávění soustředí na návrat jeho postavy Lokiho do Úřadu pro časové odchylky (TVA). Di Martino zdůrazňuje stupňující se sázky a zároveň vtipně poznamenává, že fanoušci ocení, když Hiddlestona uvidí v obleku. Nováček sezóny Ke Huy Quan pak vyjadřuje vděčnost za své zapojení do univerza, které dlouhodobě obdivuje.

Co se týče příběhu, Wright potvrzuje, že vztah mezi Lokim a Mobiem, kterého ztvárnil Owen Wilson, se bude nadále vyvíjet, zejména ve světle dramatického finále první sezóny. Diváci si možná vzpomenou, že Mobius nevěděl o Lokiho identitě poté, co ho Sylvie v podání Di Martino náhle přenesla do pozměněné TVA.

Druhá sezóna se má zabývat důsledky cliffhangerového konce svého předchůdce. Loki se ocitne v pasti boje o duši TVA. Spolu s Mobiem a lovcem B-15, kterého ztvárnil Wunmi Mosaku, bude Loki procházet rozrůstajícím se multivesmírem a pronásledovat klíčové postavy, jako je Sylvie, soudce Renslayer a slečna Minute.

Druhá sezóna se bude skládat ze šesti epizod a poskytne ucelený vyprávěcí oblouk, který se, jak naznačil Hiddleston, točí kolem Lokiho nově objeveného pochopení souvislostí a jejich konečné hodnoty.

zdroj: Marvel Studios

Zdroje: Marvel Studios

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.