Lindsay Lohan se připravuje na pobyt ve vězení, vyměnila také právníka

19. 7. 2010 - 17:15 | Téma | red

Lindsay Lohan se připravuje na pobyt ve vězení, vyměnila také právníka zdroj: tisková zpráva

Americká herečka Lindsay Lohanová se připravuje na devadesátidenní pobyt ve vězení, který má nastoupit 20. července. Lohanová také vyměnila své právníky. Od nynějška ji bude zastupovat Robert Shapiro, který se zavázal přijmout ji po odpykání trestu na své luxusní odvykací klinice, napsala dnes agentura AP.

Shapiro byl jedním z klíčových právníků v hvězdném týmu, kterému se ve velmi ostře sledovaném procesu podařilo zbavit herce a bývalého hráče amerického fotbalu O.J. Simpsona obvinění z dvojnásobné vraždy. Právník souhlasil se zastupováním herečky pouze v případě, že si Lohan odpyká svůj trest ve vězení. Poté se jí chystá pomoci zbavit se závislosti na drogách a alkoholu.

Poté, co se Lindsay vrátí z vězení, musí podle nařízení soudu strávit další tři měsíce na odvykací kůře. Tu by zřejmě měla absolvovat na Saphirově klinice, kterou právník založil po smrti svého syna, jenž zemřel na předávkování v roce 2005.

"Slečna Lindsay trpí nemocí, kterou já až příliš dobře znám," uvedl Saphiro. "Snad jí s tím dokážu pomoct."

Čtyřiadvacetiletá herečka dostala v roce 2007 tříletý podmíněný trest za řízení v opilosti a držení drog. Loni jí byla podmínka o rok prodloužena. Soud jí uložil docházení na protialkoholické testy a herečka nosí z nařízení soudu monitorovací náramek, který zjišťuje přítomnost alkoholu v těle. Za porušení podmínky podmíněného trestu přerušením docházky na protialkoholní kurz ji soud začátkem července poslal do vězení.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.