Kultovní Scott Pilgrim se vrací v podobě animovaného seriálu

21. 8. 2023 - 10:33 | Trailery | Adam Homola

Kultovní Scott Pilgrim se vrací v podobě animovaného seriálu zdroj: Foto: Netflix

Netflix se podělil o teaser na chystanou anime adaptaci Scotta Pilgrima, která si vypůjčila dabéry ze slavného filmu Edgara Wrighta Scott Pilgrim vs. svět z roku 2010.

Nový seriál představuje estetiku původních grafických románů Bryana Lee O'Malleyho, které posloužily jako inspirace pro film.

Příběh se točí kolem titulní postavy Scotta Pilgrima (Michael Cera), mladého hudebníka z Toronta, který se zamiluje do záhadné Ramony Flowers (Mary Elizabeth Winstead). Aby se Scott Ramoně dvořil, stojí před nelehkým úkolem porazit jejích sedm „zlých bývalých“.

Za kamerou se Wright, O'Malley a BenDavid Grabinski ujali rolí výkonných producentů, přičemž poslední dva jmenovaní jsou zároveň scenáristy a spoluscenáristy. Jedním z nejočekávanějších prvků seriálu je jeho hvězdné hlasové obsazení, v němž se znovu sešly původní filmové hvězdy.

Mezi nimi nechybí významná jména, jako je držitelka Oscara Brie Larson, Chris Evans z Marvelu nebo uchazeči o cenu Emmy Aubrey Plaza a Kieran Culkin.

V seriálu dále hrají Alison Pill, Anna Kendrick, Jason Schwartzman, Mae Whitman, Johnny Simmons, Satya Bhabha, Mark Webber, Ellen Wong a Brandon Routh.

Diváci si mohou osmidílný seriál pustit na Netflixu od 17. listopadu.

zdroj: Netflix

Zdroje: Netflix

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.