Konec třetího Zaklínače s Henrym Cavillem je už skoro tady

17. 7. 2023 - 16:23 | Trailery | Adam Homola

Konec třetího Zaklínače s Henrym Cavillem je už skoro tady zdroj: Foto: Netflix

Zaklínač 3 od Netflixu brzy skončí, což znamená konec Henryho Cavilla v roli Geralta z Rivie. Ve finále třetí série, které je naplánováno na 27. července, převezme v následujících sezónách jeho plášť Liam Hemsworth.

V nově zveřejněném traileru Netflix dává nahlédnout do posledních kapitol a naznačuje masivní, brutální konflikt. Nechybí ani scéna, v níž se Geraltův meč zlomí uprostřed boje. Ukázka končí Geraltovým zlověstným prohlášením: „Z tohohle už není návratu.“ Náznaků je tak jednoduše hodně a tvůrci si půdu na velkou změnu připravují svědomitě.

Úvodní polovina třetí série Zaklínače, kterou Netflix označuje jako svazek, byla vydána už v červnu. Reakce na ni sice nebyly úplně marné, ale nadšení, nebo spokojenost se taky nedostavily. Kritikou se vlastně nešetřilo a bude tak zajímavé sledovat, co se ze seriálu vyklube ve čtvrté sezóně, po změně představitele hlavní role.

Zde je oficiální shrnutí vrcholného závěru, který se skládá ze tří epizod:

Zatímco o ni soupeří vládci Kontinentu, čarodějové a nestvůry, Geralt se ukryje v ústraní a je odhodlán ochránit svou nedávno usmířenou rodinu před těmi, kdo plánují její zkázu. Yennefer, pověřená Ciriinou mystickou výchovou, je zavede do chráněné citadely Aretuzy, kde se chtějí dozvědět více o dívčiných skrytých schopnostech. Místo toho se ocitnou na bitevním poli zmítaném politickými podvody, zlovolnou magií a zradou. Musí se mstít, vsadit vše na jednu kartu - nebo čelit vyhlídce, že jeden druhého navždy ztratí.

zdroj: Netflix

Zdroje: Netflix

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.