Když se vrací Harry Potter, proč by nemohlo Stmívání? Prý se chystá nový seriál

21. 4. 2023 - 10:22 | Novinky | Adam Homola

Když se vrací Harry Potter, proč by nemohlo Stmívání? Prý se chystá nový seriál Robert Pattinson, Kristen Stewart ve filmu Twilight sága: Rozbřesk - 2. část | zdroj: Foto: Bontonfilm

Studio Lionsgate údajně zkoumá možnost natočení nového Stmívání. A to údajně formou seriálu, podobně jako se tak bude za nedlouho vracet Harry Potter.

Projekt je v současné době v rané fázi a k napsání scénáře byla přizvána Sinead Daly, známá svou prací na seriálech Walking Dead: World Beyond a Raised By Wolves, jak reportuje The Hollywood Reporter.

Daly spolupracuje s Lionsgate TV na určení směru, kterým se bude seriál ubírat, ať už půjde o převyprávění původních románů Stephanie Meyer, nebo o novou odnož.

Knihy se točí kolem příběhu lásky mezi lidskou středoškolačkou Bellou, kterou ve filmových adaptacích ztvárnila Kristen Stewart, a tajemným upírem Edwardem, jehož hrál Robert Pattinson.

V této fázi není jisté, zda bude seriál obsahovat nové interpretace oblíbených postav, nebo zcela originální příběh a s ním spojené dosud neviděné postavy. Na projektu se však podílí autorka Stephanie Meyer a připojeni jsou i producenti, kteří stojí za úspěšnou filmovou sérií.

Vzhledem k tomu, že projekt je teprve v počáteční fázi a pod palcem ho má Lionsgate, může seriál nakonec skončit u libovolného streamovacího giganta. Zájem o něco takového jistě malý nebude…

Zdroje: The Hollywood Reporter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.