Kdo je kdo ve filmu Snowboarďáci - mladí

4. 11. 2004 - 9:57 | Téma | red

Kdo je kdo ve filmu Snowboarďáci - mladí zdroj: tisková zpráva

Vojtěch Kotek (Rendy) Patří k mladým hereckým talentům. Mohli jsme ho vidět v řadě především televizních filmů, inscenací a seriálů jako Tuláci, Smrt pedofila, Josef a Ly, I ve smrti sami

Vojtěch Kotek (Rendy)
Patří k mladým hereckým talentům. Mohli jsme ho vidět v řadě především televizních filmů, inscenací a seriálů jako Tuláci, Smrt pedofila, Josef a Ly, I ve smrti sami. V současné době ho můžeme vidět v roli Ondry v seriálu Pojišťovna štěstí. Příležitost v celovečerním hraném filmu mu přinesl film Únos domů režiséra Ivana Pokorného. Má za sebou divadelní a dabingovou zkušenost (především jako český hlas čaroděje Harryho Pottera).

Jiří Mádl (Jáchym)
Sedmnáctiletý student Biskupského gymnázia v Českých Budějovicích. Příležitostně hrál v mládežnických divadlech (s jednou hrou, kterou napsal, vyhrál divadel soutěž), také v Jihočeském divadle a zahrál si i v jednom videoklipu. Píše scénáře a divadelní hry, skládá písničky a zajímají ho vědy jako psychologie, astrologie a grafologie.

Lucie Vondráčková (Klára)
Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková vystudovala pražskou konzervatoř a teorii kultury na FF UK. Už od dětství hrála v divadle (např. Národní divadlo) a zpívala (ve dvanácti letech vydala první CD Marmeláda). Její zatím poslední album z roku 2003 se jmenuje Mayday. Je v angažmá pražského Divadla Rokoko a hostuje v Divadelním spolku Kašpar. V poslední době zazářila v roli čarodějnice Morgany v muzikálu Excalibur, který uvádí divadlo Ta Fantastika. Natočila řadu televizních inscenací, filmů i seriálů (např. Území bílých králů; 1990, Arabela, 1992; Hrad z písku, 1994; Nejasná zpráva o konci světa, 1997; Šmankote, babičko, čaruj!, 1998; Na zámku, 1999; Ta třetí, 2001; Královský slib, 2001; Malvína, 2003; Post Coitum, 2004).

Martina Klírová (Lucie)
Studentka 4. ročníku Střední grafické školy v Praze (obor propagační grafika). Snowboarďáci jsou jejím prvním hraným filmem, předtím účinkovala pouze v reklamách a má za sebou menší zkušenosti z modelingu. K jejím koníčkům patří bojové sporty, zejména kung-fu ( je držitelkou černé šerpy).

Barbora Seidlová
Absolventka brněnské konzervatoře Barbora Seidlová studuje pražskou DAMU. V patnácti letech ji obsadil režisér Karel Smyczek do titulní role svého filmu Lotrando a Zubejda. Od té době jsme ji mohli vidět v řadě televizních inscenací i filmů (např. Romeo, Julie a tma, 24, Let motýla ke světlu, Stín viny, Když chcípne pes). S režisérem Smyczkem natočila seriál Místo nahoře, uváděný ČT, a s režisérem F. A. Brabcem kriminální film Bolero (2004).

Ester Geislerová (Marta)
Ester, nejmladší sestra z tria umělkyň – herečky Ani Geislerové a malířky a zpěvačky Lenky Geislerové, studovala na výtvarné škole propagační design, ale věnuje se hlavně herectví a modelingu. Jako dítě si zahrála např. ve filmu F. A. Brabce Král Ubu. V roce 2002 se stala vítězkou Elite Model Look pro ČR. K jejím nejvýznamnějším rolím patří postava německé dívky z televizního filmu režiséra Viktora Polesného Hodina tance a lásky a hlavní role Agnes v experimentálním snímku F. A. Brabce Krysař (2003). Nedávno jsme ji viděli v televizní inscenaci Vražda kočky domácí (2003). S režisérem Milanem Cieslarem dokončuje snímek Krev zmizelého.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.