Kdo je kdo ve filmu Holky to chtěj taky 2 - HOLKY

7. 10. 2004 - 17:58 | Téma | red

Kdo je kdo ve filmu Holky to  chtěj taky 2  - HOLKY zdroj: tisková zpráva

Diana Amftová (Inken) Diana Amftová se narodila roku 1975 v Güterslohu a žije v Mnichově. Po absolvování herecké školy sbírala první zkušenosti před kamerou s tehdejšími vysokoškoláky

Diana Amftová (Inken)

Diana Amftová se narodila roku 1975 v Güterslohu a žije v Mnichově. Po absolvování herecké školy sbírala první zkušenosti před kamerou s tehdejšími vysokoškoláky. V roce 1999 se dočkala své první hlavní role v televizním zpracování románu Stefana Schneidera Nevinné potvory (Unschuldige Biester). Následovaly další role v úspěšných televizních filmech Eine Liebe auf Mallorca (1999) včetně dvou pokračování, Vyšetřovatel (Der Ermittler, 2001) a další. Do němčiny namluvila roli Margaly ve filmu Myšák Stuart Little 2 (Stuart Little 2, 2002). V roce 2001 si však Diana Amftová získala srdce všech teenagerů svou hlavní roli Inken ve filmu Holky to chtěj taky (Mädchen, Mädchen) v režii Dennise Gansela. Svůj talent potvrdila o rok později rolí Maji ve filmu Kluci to taky chtěj (Knallharte Jungs), za níž obdržela německou cenu Comedy Preis 2002 v kategorii Nejlepší filmová komedie. Jejím třetím celovečerním filmem byl v roce 2003 Ganz und gar, ke kterému napsala scénář opět Maggie Perenová.

Jasmin Geratová (Lucy)

Jasmin Geratová se narodila roku 1978 v Berlíně, kde také chodila do školy. V červenci 1995 začala u TM3 jako volontérka v pořadu pro mládež Heart Attack. Brzy se projevil její talent moderátorky a Gerat začala moderovat pořad střídavě s dalšími kolegy. V letech 1996 a 1997 moderovala ještě Bravo-TV pro mládež a paralelně také Chart Breakers.

Rok strávila na cestě kolem světa, roku 1998 se vrátila na obrazovku ve vysílání MTV Alarm, kde působila jako moderátorka společně s Christianem Ulmenem. Roku 1998 se konečně odvážila vyzkoušet svůj talent a schopnost pobavit na velkém plátně a debutovala vedle Christine Kaufmann a Kathariny Thalbach ve filmové komedii Caipiranha. Vedle různých televizních rolí si v roce 2000 zahrála v akčním thrilleru I Love You Baby, a to hlavní roli vedle Marka Kellera a Maximiliana Schella. Poté natočila další televizní filmy, kromě jiného dvoudílný Das Herz des Priesters Marka Serafiniho a thriller Falešná láska (Falsche Liebe – Die Internetfalle, 2000). Na podzim minulého roku hrála tanečnici a horolezkyni v šestém díle úspěšného seriálu Die Küstenwache.

Vedle televizních a filmových rolí bylo možné obdivovat Jasmin Geratovou roku 1999 v düsseldorfském Schauspielhausu v divadelní hře Der Krüppel von Inishmaan (režie Sönke Wortmann). Kromě toho hrála roku 2001 v inscenaci RP Kahla Wunderkinder na scéně Schauspielhausu v Hannoveru.


Karoline Herfurthová (Lena)

Karoline Herfurthová se narodila roku 1984 v Berlíně a tam také navštěvovala Svobodnou waldorfskou školu. Na školním dvoře ji oslovila a objevila jedna z pracovnic castingové agentury Nessie Nesslauer.

Herfurthová má výrazně sportovní povahu, zabývá se akrobacií a baletem. Roku 1995 natočila pro ZDF film Rodiky Döhnert Ferien jenseits des Mondes. V létě 2000 nadchla v roli Anny v dramatu Crazy Hans-Christiana Schmida, záhy nato se postavila před kameru vedle Matthiase Schweighöfera v televizní produkci Küss mich, Frosch. Rok poté odehrála Karoline Herfurthová jako Lena v Holky to chtěj taky (Mädchen, Mädchen) svou první hlavní roli v celovečerním filmu. Společně s Annou Marií Mühe vedla v roce 2002 herecký soubor v dramatu Marie von Heland Grosse Mädchen weinen nicht. V létě roku 2002 stála Herfurthová před kamerou ve filmu Dominique de Rivaz Mein Name ist Bach vedle Vadima Glowna a Jürgena Vogela.

A kdo jsou KLUCI?

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.