Kathleen Kennedy: Druhá sezóna Obi-Wana bude, pokud ji budou fanoušci chtít

27. 6. 2022 - 10:20 | Novinky | Adam Homola

Kathleen Kennedy: Druhá sezóna Obi-Wana bude, pokud ji budou fanoušci chtít zdroj: Foto: Lucasfilm

Premiéru poslední epizody první řady seriálu Obi-Wan Kenobi máme úspěšně za sebou a byť jde o uzavřený příběh, nikdo se případné druhé řadě nebrání.

Chtěl by ji představitel titulní role Ewan McGregor a o slovo se přihlásil i Hayden Christensen, představitel arcizáporáka Dartha Vadera. Oba pánové si v rozhovorech uvědomují, že Obi-Wan Kenobi byl jednorázový projekt a uzavřený příběh, nicméně oba taky pomrkávají a naznačují, že by si další sezónu klidně dali.

A teď se k nim přidala i prezidentka Lucasfilmu Kathleen Kennedy, na které to ve výsledku záleží. Kennedy prozradila, že druhá sezóna Obi-Wana vyloučena v žádném případě není.

Kennedy v rozhovoru pro ET řekla, že existence druhé sezóny závisí jen na jedné jediné věci – fanoušcích. Pokud prý uvidí velkou aktivitu fanoušků a diváků, pokud bude kolem seriálu nadšení a lidé se budou dožadovat dalšího Obi-Wana, tak to prý zváží.

zdroj: Lucasfilm

Nic neslibuje a připomíná, že první sezóna byla vymyšlena coby samostatný jednorázový příběh (ostatně úplně prapůvodně mělo jít o celovečerní film), ale že v případě velkého zájmu diváků je to něco, co by mohli v Lucasfilmu probrat.

A to by bylo, aby tamní kreativní tým nenapadlo něco dalšího. Prostor pro řadu dalších příběhů tam bezpochyby je, obě hlavní postavy jsou fascinující, takže bude zajímavé sledovat, co (pokud tedy vůbec něco) s nimi v Lucasfilmu vymyslí.

Nezbývá než doufat, že cokoliv to bude, bude to lepší než první sezóna Obi-Wana Kenobiho. Ta sice není vyloženě špatná, ale je zoufale prázdná a téměř o ničem. Chybí jí sázky a chybí jí i napětí. Pár krásných a efektních záběrů na závěr bohužel nezachrání fakt, že pod produkčně perfektně naleštěným povrchem se skrývá kostřička natolik ohlodaná, že tu není do čeho se zakousnout. A to je velká škoda a velká chyba, kterou snad tvůrci v případné druhé sezóně opakovat nebudou.

zdroj: Disney

Zdroje: Entertainment Tonight

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.