Kasovní trhák Super Mario dorazí na Netflix už příští měsíc

13. 11. 2023 - 15:15 | Novinky | Adam Homola

Kasovní trhák Super Mario dorazí na Netflix už příští měsíc zdroj: Foto: Universal

Film Super Mario Bros. ve filmu, jehož premiéra je naplánována na prosinec 2023 na Netflixu, již zaznamenal výrazný kasovní úspěch.

Film, který je adaptací kultovní videoherní série společnosti Nintendo od Illumination, známé díky sérii Minioni, přešel z dubnového debutu v kinech na streamování na Peacock a už brzy bude k mání právě i na Netflixu.

Animovaný film se může pochlubit hvězdným hlasovým obsazením, včetně Chrise Pratta v roli Maria a Anyi Taylor-Joy v roli princezny Peach. Dalšími významnými herci jsou Charlie Day, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen a Fred Armisen, kteří oživují oblíbené postavy ze světa Nintenda.

Ve Spojených státech je příchod Maria na Netflix výsledkem dohody se společností Universal Pictures, uzavřené v červenci 2021. Tato dohoda zajišťuje, že animované filmy společnosti Universal mají po uvedení v kinech určený časový harmonogram streamování: čtyřměsíční okno na Peacock, poté deset měsíců na Netflix a návrat na Peacock na další čtyři měsíce.

Podrobnosti o mezinárodní dostupnosti na Netflixu zatím nebyly oznámeny. Jestli se tak objeví populární film na Netflixu i u nás zatím není jasné, ale minimálně je k mání na Sky Showtime.

zdroj: Illumination Entertainment

Zdroje: Netflix

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.